Unde ai posibilitatea sa inveti limba engleza in Bucuresti

0

Businesswoman Addressing Multi-Cultural Office Staff Meeting

Cunoasterea unei limbi straine in zilele noastre a devenit o necesitate. De altfel, vorbirea fluenta a uneia sau a mai multor limbi straine de circulatie internationala aduce o multitudine de avantaje. Asa ca, de ce sa nu fii tu unul dintre cei care vorbesc limba engleza?

Cum? Variantele sunt multiple, insa daca vrei sa o inveti altfel decat ascultand muzica, vizionand filme, studiind din scoarta in scoarta un dictionar sau chiar mutandu-te pentru o perioada intr-o tara unde limba de circulatie este engleza, mai bine alegi Capri.

Ce este Capri? Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii). In Centrul de meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac, cu o vasta experienta in predarea de cursuri de engleza pentru copii, dar si pentru adulti.

Aici ai posibilitatea sa te alaturi cursurilor de limba engleza pentru incepatori, unde monotonia este alungata si inlocuita cu interactivitatea si diverse metode de invatare rapida. Profesorii sunt incarcati cu rabdare si dorinta de a invata si preda, iar tu te vei simti confortabil, indiferent de nivelul limbii engleze pe care o detii. Prin cursurile de engleza din Bucuresti vei ajunge sa vorbesti aceasta limba si sa o indragesti, pentru ca, venind cu interes la cursuri, vei ajunge sa iti gasesti propria metoda de aprofundare, dar si anumite mecanisme de retinere usoara. Vei aplica tot ceea ce ai invatat la Centrul de meditatii Capri cu succes.

Cei 3157 de cursanti nu au fost dezamagiti, pentru ca erau constienti de cele 7760 de ore de munca continua ale Centrului de meditatii Capri si a celor 2 ani de experienta cu diferite tipuri de cursanti. Aici ai posibilitatea sa inveti limba engleza pentru incepatori, sa iti testezi nivelul de limba, iar daca vii din partea companiei, aici gasesti cursuri de limba engleza speciale pentru acest tip de invatare. Cursurile se vor tine la centrul Capri sau la sediul companiei de care apartii.

Nimic nu este imposibil cu Capri. Vino la cursurile noastre de limba engleza din Bucuresti si vei avea posibilitatea sa inveti limba engleza, avansand de la incepator la cunoscator abil sau avansat.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.