Un joc inventat de doi romani a devenit hit la nivel global

0

watercolors.logoDoi absolventi ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii din Bucuresti au reusit sa dezvolte un joc numit Watercolors, prin intermediul firmei Adonis Software, pe care acestia au infiintat-o. Jocul dezvoltat de tinerii antreprenori se bucura de o notorietate ridicata la nivel global.

Watercolors, un joc dezvoltat de Adonis Software – o firma infiintata de Ancu Radu si Bogdan Florescu, doi fosti colegi si absolventi ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii din Bucuresti, a devenit un hit la nivel global.

„In doua saptamani, mai mult de un milion de oameni au descarcat aplicatia”, a declarat pentru ZF Ancu Radu. Din numarul total de utilizatori ai jocului, care poate fi descarcat gratuit, circa 2 procente ajung sa si plateasca pentru modulele suplimentare sau pentru a primi sfaturi despre cum poate fi rezolvat puzzle-ul, fiecare pachet avand un pret de aproximativ 1 dolar. Acesta este primul joc lansat de companie.

Radu si Florescu au infiintat Adonis Software in 2011 sub forma unui SRL-D (SRL – Debutant), in cadrul programului guvernamental de stimulare a intrarii in business a tinerilor, cu gandul de a accesa finantarea nerambursabila de 10.000 de euro oferita de stat si de a lansa propriile produse.

Citeste continuarea pe Ziarul Financiar

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.