Un dram de nebunie, ingredientul perfect pentru un startup reusit

0

business-idea2Pe langa faptul ca propriul business ajuta economia locala sa creasca,rolul antreprenorilor care deja coordoneaza afaceri de succes, este acela de a deveni mentori si ghizi pentru cei la inceput de drum.

Ioana Romanescu este o romanca, fondatoarea Cupcake Philosophy un mic atelier de briose ce nu are mai mult de jumatate de an de existenta. Intoarsa in Romania de cinci ani dupa o lunga perioada in care a trait in Canada, tanara antreprenoare viseaza sa contribuie cu 5% la cresterea economica a Romaniei.

Aceasta, prezenta ieri la o intalnire cu oameni de afaceri a spus:

„Noi, ca start-up mic, am putea avea ca model business-uri mai mari pentru ca ulterior sa fim la randul nostru model pentru cei care vin din spate. Sunt lucruri pe care noi insine le putem misca, fara ajutorul guvernului. Mi se pare extraordinar de important lucrul acesta. Vreau sa ma uit la cum pot eu sa contribui la o crestere economica de 5% a Romaniei”.

De asemenea, Ioana Romanescu a insistat asupra importantei unui plan de business, lucru esential in asigurarea succesului. In plus, perspectiva optimista asupra lucrurilor in detrimentul gasirii de vinovati este o mentalitate ce te va propulsa in mod sigur spre evolutie si succes.

Sursa: Ziarul Financiar

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.