Un bec intelligent este acel tip de gadget pe care trebuie sa il incercati!

2

Tehnologia a avut o evolutie cu adevarat extraordinara in special in ultimul deceniu, iar lucruri care in trecut pareau de domeniul science-fiction, astazi le putem utiliza fiecare dintre noi, in propriile locuinte, fiind vorba despre o multime de produse inteligente extrem de accesibile ca pret. 

Mici gadget-uri precum prizele, intrerupatoarele sau becurile inteligente, le putem achizitiona fara nici un fel de greutate financiara, prin numai o simpla comanda online. Aceste tipuri de gadget-uri inteligente se pot actiona prin intermediul unei aplicatii disponibile pe smartphone, de la distanta, chiar si pentru acele momente in care nu sunteti acasa. Practic, daca sunteti plecati intr-un concediu, daca va este frica de aceea idee in care cineva ar putea sa va sparga casa, prin numai o simpla apasare a ecranului, puteti aprinde becurile in orice moment doriti, astfel incat sa para ca, locuinta nu este goala. In plus, in functie de specificatiile acestor tipuri de gadget-uri inteligente, se pot programa astfel incat sa functioneze intr-un anumit interval orar. Puteti seta de exemplu aprinderea becurilor inteligente la 9 seara, iar stingerea la 6 dimineata. 

Cu numai cateva zeci de lei, puteti achizitiona un bec inteligent LED, cu functii smart WiFi, bec RGBCW, Tuya Smart Life de 9 W si 1000 lm, care este de asemenea, compatibil cu asistenta vocala Alexa si Google Assistant. Datorita faptului ca este vorba despre un bec de tip LED, veti economisi si energie. Astfel, puteti face o economie de energie electrica de pana la 80%, in comparatie cu becurile clasice. In plus, nu numai ca un bec de tip LED va poate ajuta la micsorarea facturii la energie electrica, dar are si o durata de viata considerabil mai mare in comparatie cu un bec traditional. Astfel, putem deduce faptul ca, cele mai importante avantaje in acest sens, constau in fapul ca: exista ecomonisire de energie si se reduce perioada de inlocuire. Inseamna ca, putem economisii resurse financiare, chiar daca un bec inteligent de tip LED este ceva mai scump comparativ cu un simplu bec traditional. 

Pentru cei mai comozi dintre dumneavoastra, un mare avantaj al utilizarii unui bec inteligent, consta in faptul ca, il putem aprinde si stinge atunci cand stam in pat. Practic, nu va trebui sa va mai ridicati din pat, operatiunea fiind usor de realizat chiar de pe telefon. Si pentru iubitorii de filme si seriale, becurile inteligente sunt foarte bune, deoarece cu ajutorul lor, se poate crea o atmosfera ambientala, foarte placuta si relaxanta.

Si pentru ca tot suntem la capitolul becuri inteligente, este de mentionat si faptul ca, unele gadget-uri de acest fel, includ chiar si un mic difuzor, asemenea unei boxe portabile. Tot din telefon, prin functia blutetooth, se poate reda continut audio chiar prin intermediul becului aprins. Pentru acei oameni carora le place sa asculte ceva in momentul in care fac curatenie intr-o camera de exemplu, pot utiliza un astfel de bec atat pentru iluminarea spatiului, cat si pentru a reda muzica sau emisiunea preferata.

Pentru ca tot mai multi dintre noi suntem si devenim din ce in ce mai pasionati de accesorii inteligente, cererea fiind din ce in ce mai mare, si firmele si companiile care produc astfel de gadget-uri s-au pus pe treaba. Astfel, la numai un simplu click distanta, putem gasi tot ceea ce ne dorim in materie de gadget-uri inteligente, fie ca este vorba despre un bec inteligent, despre o priza inteligenta sau un intrerupator smart, boxe portabile, dispozitive de amplificare a semnalului Wi-Fi si asa mai departe.

Cu siguranta viata ni s-a schimbat extrem de mult in ultimele decenii, iar astfel de dispozitive aparent neinsemnate, au rolul de a ne ajuta sa traim mai simplu, mai relaxati si mai in siguranta, in special in propriile case.

Share.

2 comentarii

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.