Trei antreprenori romani au pus bazele unui magazin online care comercializeaza produse din regiunea Provence

0

provenceIn urma cu aproape o luna de zile, Madalina Roman, Daniel Santa si Adrian Pandele au lansat un magazin online care comercializeaza produse alimentare de tip premium. Astfel, un grafic designer, un executiv cu experienta de 15 ani in domeniul publicitatii si un softist au reusit in decursul unui an de zile sa puna bazele unui magazin online care contine circa 400 de produse care provin din regiunea Provence.

Cei trei antreprenori, si angajati full time in acelasi timp, au avut nevoie de mai mult de 100.000 de euro si sase luni pentru a umple rafturile virtuale ale platformei Tres Bon.

In prezent, magazinul are 400 de sortimente, de la zahar cu aroma de mac, flori de portocale sau de violete pana la pasta de masline negre, dulceata de busuioc sau ceapa, otet cu pulpa de rosii si busuioc, ulei de trufe sau mustar cu cocos si curry, aduse din Franta, cu precadere din regiunea Provence.

„Ne-am pregatit pentru Tres Bon cam un an, deschizand initial un magazin online cu produse ce tin de cafea, ceai si cateva din zona gourmet care se preteaza pentru cadourile corporate. Inca mai avem magazinul respectiv (Dab Expert – n.red) si se sustine oarecum, dar ne-am asumat ca acela va fi un test. Tres Bon a pornit de la pasiunea mea si a Madalinei pentru bucatarie si pentru produse, ingrediente speciale, pe care nu le gaseam in Romania”, spune Daniel Santa, care dupa sase ani petrecuti in Capitala locuieste acum in Brasov.

Citeste continuarea pe Ziarul Financiar

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.