Tot ce trebuie sa stii despre lansarea unei afaceri in strainatate

0

lansare-afacere-strainatateLansarea unei afaceri nu este niciodata un lucru simplu iar daca doresti lansarea acesteia in afara tarii, lucrurile devin cu atat mai complicate. In ziua de astazi, puterea dolarului in fata altor valute a determinat multi antreprenori sa isi inceapa un business in Statele Unite ale Americii.

Asadar, inainte de a iti face bagajele si a te pregati de decolare, ar trebui sa citesti acest articol.

1. Inainte de toate si cel mai important, este important sa identifici nu doar ideile dar si viziunea clara asupra modului in care va functiona compania ta. De asemenea, trebuie sa iti setezi si cateva obiective clare si realiste. A fi capabil sa intelegi cultura business a altei tari, este o calitate pe care trebuie sa o posede orice antreprenor de succes. Pentru a face asta, pentru incepui a-i putea cauta un potential investitor sau un mentor care sa iti ofere sfaturi utile despre cultura respectiva sau piata consumatorilor. Aceasta persoana te-ar putea ajuta sa gasesti potentiali parteneri, contacte sau te-ar putea pune in legatura cu anumite autoritati publice.

2. In al doilea rand, trebuie sa investi foarte temeinic limba tarii in care ai de gand sa iti lansezi afacerea. Modalitatile sunt variate: poti incepe un curs de limba sau iti poti seta toate dispozitivele pe care le folosesti zilnic in limba respectiva. De asemenea, o alta modalitate este sa lucrezi alaturi de cineva care vorbeste fluent aceasta limba, in timp acest lucru te va ajuta extrem de mult.

3. Cea mai buna si eficienta modalitate de a te adapta locului, este sa traiesti printre si cu localnicii. Ai grija sa devii parte a culturii prin participarea la astfel de evenimente cat de des este posibil.

Citeste articolul (in varianta integrala) pe Entreprenoria.com 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.