Tipuri de angajati care ar trebui concediati imediat

0

firing.employeesDat fiind faptul ca detii o companie, nu iti permiti luxul de a pierde timpul cu lucruri mai putin importante sau cu situatii care pot fi evitate din timp. Cel mai probabil ai reusit sa angajezi o echipa de profesionisti deoarece stii ce pasi trebuie urmati pentru a asigura dezvoltarea si prosperitatea afacerii tale. Inainte de toate, trebuie inteles faptul ca un antreprenor nu poate cladi si conduce o afacere de succes de unul singur.

De regula, toate activitatile din cadrul firmei decurg fara probleme insa, uneori, se intampla ca un membru al echipei sa iti cauzeze mai mult stres si mai multe probleme decat toti ceilalti angajati laolalta. Poate nu erati constienti de acest lucru dar, aceasta categorie de angajati dauneaza firmei tale in mod constant, mereu captand atentia celorlalti membri ai echipei, astfel impiedicandu-i sa-si duca la bun sfarsit indatoririle zilnice.

In ciuda faptului ca in cadrul unei firme se regasesc mai multe tipuri de angajati care dau dovada de productivitate, creand si o atmosfera pozitiva in birou, persoanele care contribuie la deranjarea linistii si a armoniei sunt cei care pun la indoiala si afecteaza strategia si viziunea sefului companiei. Iata si trei tipuri de angajati care nu ar trebui sa faca parte din firma ta. Totusi, daca ai astfel de angajati, scapa de ei cu prima ocazie.

 Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.