Scrierea de proiecte – o avalansa de sentimente…

0

Asa cum am promis, revin cu un nou post despre scrierea de proiecte…

Va amintiti analogia cu inotul? Cam asa se intampla si cu scrierea de proiecte… Daca e sa o luam asa, in lunga calatorie de a deveni cel mai grozav consultant din Galaxie – si pe care, cel putin din punctul de vedere al project managementului, eu am inceput-o si am continuat-o aiurea, de la coada la cap – adica intai am implementat si dupa aia am scris – scrierea de proiecte este branciul pe care ti-l trage cel mai bun prieten, cand te duci la strand si iti e frica sa sari in apa… Exact – sutul care te duce cu un pas mai inainte… sau mai aproape de inec.


Sa fiu sincera, cand am scris primul meu proiect, l-am scris pentru ca nu am avut incotro… Tin minte de parca ar fi fost ieri cum am primit caietul de sarcini de la un expert (o doamna deosebita – alina bargaoanu) pentru un proiect al UNDP. Ma intreba daca firma la care lucram merge la licitatie – evident ca nu mergea. Sefa mea mi-a zis: „Daca vrei sa mergi pe proiectul asta, eu nu te opresc. Dar nu are cine sa il scrie, asa ca da-i bataie! Mai ai doua saptamani!”

Ne-am strans cei trei juniori intr-un birou si am inceput sa ne gandim cum sa il facem…

Intre noi toti era prezenta, ca o plasa invizibila, INDOIALA… Nu ne-a spus nimeni ca ne taie capul daca nu il castigam, dar cred ca ni-l doream cu totii enorm de mult, pentru ca era proiectul nostru…

Vezi textul integral

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.