Revista Romana de Managementul Proiectelor recruteaza redactori voluntari

0

CVRevista Romana de Managementul Proiectelor recruteaza, in perioada 17 – 30 Aprilie 2013, redactori voluntari pentru dezvoltarea continutului din cadrul www.Managementul-Proiectelor.ro.

Tipul ofertei: voluntariat.

Nivel cariera: studii medii/superioare (in curs).

Posturi disponibile: 2.

Perioada: 6 luni.

Responsabilitati:
– Redactarea si editarea de articole ce vizeaza domeniul Managementului de Proiect cat si zonele conexe acestuia, pentru site-ul www.Managementul-Proiectelor.ro.
– Participarea la diverse proiecte, activitati, evenimente, traininguri si conferinte dedicate domeniului Managementului de Proiect, reprezentand site-ul www.Managementul-Proiectelor.ro.

Cerinte:
– Cunostinte minime de Managementul Proiectelor;
– Persoana comunicativa si proactiva, orientata spre cunoastere si dezvoltare profesionala;
– Cunoasterea la nivel avansat a limbii romane (vorbit/scris – gramatica);
– Cunoasterea la nivel mediu a limbii engleze si/sau alta limba de circulatie internationala;
– Pasiune pentru scris si intuitie pentru a descoperi informatia necesara in literatura de specialitate sau prin internet;
– Lucru la domiciliu sau in echipa prin mediul virtual;
– Orientare usoara in mediul online;
– Cunostinte utilizare CMS WordPress reprezinta un plus.

Beneficii Oferite:
– Program de lucru flexibil si activitate alaturi de o echipa tanara si proactiva;
– Recunoastere oficiala a activitatii redactionale, recomandare si eliberarea unei adeverinte care sa ateste practicarea activitatii de voluntariat sau de training in cadrul companiei noastre, pe domeniul Managementului de Proiect;
– Contact cu practicanti din domeniul Managementului de Proiect si oportunitati pentru dezvoltarea unei cariere in acest domeniu;
– In functie de perfomanta atinsa si munca depusa la finalul perioadei de voluntariat se iau in considerare alte beneficii.

Descrierea Managementul-Proiectelor.ro:
Site-ul Managementul-Proiectelor.ro este, de mai multi ani, o prezenta online activa in domeniul informarii in domeniul Managementului de Proiect din Romania. Cu adresare directa catre specialistii din domeniul managementului de proiect, managementului de top din companiile din Romania, furnizorilor de servicii de instruire si formare specializata, cat si mediului univesitar si studentilor/masteranzilor interesati de acest domeniu.

Contact: CV-ul, scrisoare de intentie si un articol de 2 pagini A4 cu titlul „Managementul de Proiect in Romania”, se trimit pana la data de 30 Aprilie 2013, la adresa [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.