Proiectul SMARTER sustine mediul antreprenorial prin tactici economice regionale – regiunea Nord-Est

0

Ai o idee de afacere si iti doresti sa devii un antreprenor de succes? Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi te invita sa iei parte la proiectul SMARTER si sa te numeri printre beneficiarii unei finantari de aproximativ 33.500 Euro.

Ne propunem sa ajungem in fiecare dintre cele 6 judete din Regiunea de Nord-Est a tarii (Iasi, Suceava, Bacau, Botosani, Neamt si Vaslui) si sa va prezentam oportunitatile de formare si finantare oferite de proiect.

Trebuie sa stii ca vei lua parte la un curs acreditat ANC, de 40 de ore, ce se va desfasura la Iasi, in urma caruia vei dobandi toate cunostintele necesare pentru a intocmi un plan de afaceri de succes. Atat participarea la curs cat si transportul, cazarea si masa pe perioada cursului sunt finantate prin proiect.

In urma acestui curs, dupa ce iti vei perfectiona planul de afacere si vei participa la concurs ai sansa sa fii unul dintre cei 47 de beneficiari ai finantarii in valoare de 33.500 Euro si te vei bucura de un stagiu de practica intr-o companie de profilul celei pe care urmeaza sa o infiintezi, consultanta si mentorat pentru infiintarea afacerii, monitorizare constanta timp de un an de zile si workhop-uri care te vor ajuta sa iti dezvolti si sa iti sustii afacerea cu succes.

Pentru inscrieri si pentru informatii suplimentare ne poti contacta la urmatoarele adrese:

Website
Facebook
Linkedin
E-mail

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.