Procedura deschidere punct de lucru

0

Deschidere punct de lucru 2017, Reinvent ConsultingInfiintarea unei firme este primul pas in drumul catre antreprenoriat. Insa, multe afaceri nu sunt complete decat dupa deschiderea unui puncgt de desfacere, a unui atelier, magazine sau depozit. O societate comerciala isi poate deschide puncte de lucru in momentul infiintarii ei, precum si ulterior constituirii ei.

Pentru a deschide punct de lucru, trebuie sa depui un dosar care sa contina urmatoarele acte:

•    Contractul de inchiriere/ comodat de la locatia care va fi punct de lucru;
•    Copie C.I. asociat / asociati;
•    Actul constitutiv.

Dupa ce au fost eliberate documentele referitoare la punctul de lucru de catre Registrul Comertului, acesta trebuie declarat si la Administratia Financiara in jurisdictia careia se afla sediul social al societatii. Trebuie sa realizezi aceasta procedura fiscala in maxim 30 de zile lucratoare de la infiintarea sediului secundar.

De asemenea, este important de notat diferenta dintre punctul de lucru si un sediu secundar. Daca noul punct va avea peste  5 angajati, el poate fi incadrat in categoria sediului secundar care va trebui declarat atat la ANAF in raza careia se afla sediul social, cat si la ANAF de care apartine sediul secundar. In caz contrar, pentru neinregistrarea sediului secundar, poti primi o amenda incadrata intre 3.000 si 5.000 RON.

Tarife deschidere punct de  lucru si  autorizare activitate:
•    190 RON – operatiune deschidere punct de lucru in Bucuresti-Ilfov
•    290 RON – operatiune deschidere punct de lucru in alte judete
Aceste tarife includ taxele la Registru, onorariu si TVA.

Oferta Reinvent Consulting:

Daca alegeti un abonament de contabilitate pe 6 luni, primiti si urmatoarele servicii juridice GRATUIT: deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.
Pentru lista completa a tarifelor serviciilor noastre Click aici.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.
Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.
Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail [email protected] . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

 

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.