Poti sa ai o afacere prospera in industria videochatului? Vezi cum a reusit proprietarul Glamour Studio

5

Fiind un domeniu tot mai accesat, deopotriva de catre antreprenorii la inceput de drum dar si de catre cei experimentati, deschiderea unui studio de videochat in Bucuresti si nu numai presupune mai mult decat achizitionarea unui laptop si a unei camere web. Pentru ca un asemenea business sa prospere, investitiile pot atinge sume uriase. Si totusi, se pare ca Bashir Quanadilo, proprietarului studiourilor Glamour Studio a reusit sa descopere cheia succesului in aceasta nisa.

„In videochat, este foarte important modul in care iti tratezi angajatele”

Bashir Quanadilo este detinatorul a uneia dintre cele mai prospere afaceri din atat de controversata industrie a videochatului. Brandul pe care il reprezinta, respectiv Glamour Studio se bucura de notorietate tocmai datorita faptului ca afacerea este printre putinele din nisa care functioneaza legal, iar cele mai multe dintre fetele care isi cauta un job in videochat ajung la Glamour pentru ca aici regasesc o serie de facilitati, ce merg chiar si dincolo de partea financiara.  „In videochat este foarte important modul in care iti tratezi angajatele” spune ownerul acestui studio.

„Majoritatea fetelor care se angajaza la noi dupa ce au mai trecut pragul altor studiouri ne aleg deoarece aici sunt tratate cu seriozitate si le sunt respectate drepturile, in calitate de angajate. Daca pleci de la premisa ca fetele care vin sa lucreze in studioul tau de videochat sunt femei ale caror moravuri sunt indoielnice, atunci din start ai pornit cu piciorul gresit. Daca tu, in calitate de proprietar al business-ului nu iti cunosti publicul caruia te adresezi, daca nu cunosti motivatiile pentru care fetele isi doresc un astfel de job, atunci probabil ca ar trebui sa te reprofilezi spre un alt domeniu. Contrar parerilor, nu oricine poate detine un studio de videochat”.

Experienta acestui antreprenor l-a determinat sa isi deschida un nou studio, pe langa cel din zona Unirii-Izvor. Noua locatie este amplasata vis a vis de Mall Vitan, dispune de un spatiu mult mai generos si mai bine organizat si ofera foarte multe facilitati modelelor.

Bashir Quanadilo afirma ca s-a implicat activ in procesul de amenajare a studioului, apeland la serviciile si produsele celor mai prestigiosi designeri de mobila: „Sa ai bani nu te face intotdeuna un bun antreprenor. Ceea ce este si mai important este sa stii ce sa faci cu ei. In ceea ce priveste noul studio, investitiile au fost destul de mari, insa rezultatele vorbesc de la sine. Am dorit si am reusit sa creez pentru viitoarele angajate un mediu de lucru nu doar placut, dar si original din punct de vedere al designului. Pentru cei care nu stiu, decorul room-urilor in care modelele de videochat glamour isi petrec timpul online este esential pentru succesul lor”.

Implicarea si modul in care te porti cu angajatele par sa fie ingredientele succesului intr-o industrie in care femeile sunt supuse prejudecatilor. Si daca aceasta nu este o regula general valabila, cel putin este modul in care proprietarul Glamour Studio a reusit sa isi aduca afacerea in topul optiunilor tinerelor interesate de un job.

Share.

5 comentarii

  1. Atat timp cat iti respecti promisiunile fata de modelele de videochat, iar acestea la randul lor isi vad de treaba si isi respecta clientii, bineinteles ca poti avea o afacere prospera in domeniul videochatului.

  2. Probabil si experienta te ajuta sa coordonezi mai bine activitatea de videochat, care sunt lucrurile importante si cum poti avea succes in domeniu.

  3. Se poate face si o aface din aceasta industrie sau se poate castiga din el ca un simplu job. Totul depinde de ce anume isi doreste modelul.

    Succes!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.