Oportunitati si evenimente I Tech and Startups

0

European Startups Universe România – Incubator

Program de incubare ce se desfășoară în paralel în 11 țări UE având o durată de 6 săptămâni începând cu luna martie 2022. Programul se adresează tuturor startup-urilor tech din UE și îsi propune să conecteze sute de startup-uri aflate la început de drum cu experți fondatori de startup-uri de tip unicorn, investitori, VC etc.

Înscrie-te acum dacă ești un early stage tech start-up

Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în startup-urile de tehnologie

Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în startup-urile de tehnologie este un eveniment cu și despre reușitele femeilor care au avut curajul să se implice sau chiar să fie fondatoarele unor startup-uri de tehnologie în România. Evenimentul este gratuit și încurajăm participarea indiferent de gen, nefiind un eveniment adresat exclusiv femeilor.

Înscrie-te ca participant

#SustainCityHack: Urban Mobility | Regeneration | Planning & Development

Hackathon online co-organizat de Ambasada Franței & Institutul Francez din România și ROTSA & ClujHub. Timp de 36 de ore participanții vor putea dezvolta, în echipă, o soluție inovatoare pentru a ajuta concentrările urbane să-și utilizeze resursele într-un mod mai eficient și să creeze medii urbane sustenabile conectând zonele urbane și periferiile.

Înscrie-te

Fundraising și sponsorizare

Știm cu toții că există o mulțime de programe și evenimente dedicate transformării mediului antreprenorial. Dar câte dintre ele chiar au un impact VIZIBIL și produc SCHIMBAREA? 

Completează acum formularul și devino partener

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.