Oportunitate de promovare a antreprenorilor romani interesati de America

0

Dragi membri ai comunitatii Afaceri.ro,

Daca sunteti in cautare de parteneri de afaceri in Statele Unite, in special pe coasta de Est, sau aveti nevoie de investitori, Afaceri.ro vine in sprijinul membrilor comunitatii sale cu o propunere interesanta de a va prezenta in fata partenerilor americani in cadrul deplasarii delegatiei sale la New York in perioada 12-19 iunie 2017.

Astfel ne puteti trimite pana pe 29 mai 2017, o scurta descriere a unui proiect de investitii a companiei (redactat in limba engleza) pe care noi sa il putem prezenta direct potentialilor investitori americani. Serviciul presupune achitarea unei taxe de 200 euro.

In cadrul aceluiasi program, pentru a va putea reprezenta in cadrul intalnirilor B2B din SUA, aveti posibilitatea de a va completa si profilul firmei in cadrul unui formular de interese trimis de noi, cu informatii ce vor fi transmise co-organizatorilor din America. Alte elemente ajutatoare si importante pot fi detalii privind compania si proiectele dvs: prezentari Power Point, brosuri/mape de prezentare, video-uri, alte materiale.

Asteptam cu interes confirmarea interesului dvs si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.
Detalii la: [email protected], 0745 501 941.

Multumim pentru atentie si incredere!
Marius Alexa
Coordonator Afaceri.ro New York 2017

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.