Oferta Last Minute pentru Misiunea economica Afaceri.ro in Hong Kong

0

Pentru ocuparea ultimelor locuri in delegatia Misiunii economice Afaceri.ro Hong Kong – Macao 2017, organizatorii au pregatit o oferta Last Minute extrem de atractiva. Oferta este valabila incepand de astazi si pana pe data de 6 octombrie.

Misiunea economica se desfasoara in perioada 12-19 octombrie. Aceasta este dedicata antreprenorilor din industria electronicelor, dar si celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata chineza, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu aceasta tara, sa identifice parteneri de dezvoltare si/sau sa atraga investitii, si nu in ultimul rand, sa traiasca o experienta de afaceri interesanta.

Cateva dintre principalele activitati la care vor lua parte delegatii sunt targurile Hong Kong Electronics Fair si ElectronicAsia, intalniri business si sesiuni de networking, program cultural-turistic si multe altele.

Oferta Last Minute include un discount semnificativ, de 294 Euro, din pachetul de servicii la sol.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest agenda, activitati si oferta Last Minute sunt invitate sa acceseze pagina oficiala sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.