In cazul unor oameni, ideile bune pot veni doar o data in viata. Daca una dintre idei va deveni un nou Google, ideea este suficienta pentru a va stabiliza intreaga viata si de a lasa in urma o mostenire de care sa fiti mandri. In unele cazuri, ideile bune apar si dispar la nivelul a cateva secunde, iar problema este ezitarea in a capta acestei idei. Poate deja v-ati gandit la urmatoarea idee buna care sa va defineasca produsul sau serviciile si sa va creasca vanzarile. In acest fel, compania dumneavoastra ar putea creste astfel incat sa ajunga la masa companiilor mari, care conteaza. Cu toate acestea, nevalorificand ideile bune, toate cele de mai sus raman la nivel pur ipotetic.
Indiferent de nivelul de educatie si de locul de unde venim, toti avem idei novative si minunate. Problemele apar atunci cand sunteti coplesiti si distrasi de agitatia vietii si lasati acest lucru sa va stea in cale. Din acest motiv intervine incapacitatea de a transforma ideile in realitate, asadar, posibilitatea ca ele sa produca castiguri materiale.
Poate ca nu veti descoperi leacul pentru cancer, sau poate ca o veti face, dar un lucru este cert: toate obiectele pe care le folosim zi de zi au fost, la un moment dat, doar o idee in minte cuiva. Chiar daca nu toate ideile valoareaza milioane, cu siguranta unele au potentialul de a schimba cursul vietii si afacerii dumneavoastra.
O zi va avea intotdeauna doar 24 de ore pentru toata lumea. Ganditi-va doar la multitudinea de idei care v-au trecut prin minte de-a lungul vietii, dar asupra carora nu v-ati oprit sa le analizati si sa le puneti in poractica. De aceea o idee nepusa in practica este o idee fara valoare. Un alt motiv pentru care ar trebui sa avem grija de idei si sa le notam este ca, de obicei, ele nu vin cand suntem la birou sau la masa noastra de lucruri.
Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entrprenoria.com