Medalia de Aur pentru proiecte internationale vine in Romania

0

Siveco - The Stevie AwardsJuriul Stevie Awards 2013 a anuntat castigatorii celei de-a 10 editii a competitiei International Business Awards. SIVECO Romania a primit titlul Gold Winner la categoria „Proiecte software„. La procesul de jurizare din acest an au participat 250 de oameni de afaceri din organizatii din intreaga lume care au apreciat proiectele internationale ale SIVECO Romania dezvoltate de-a lungul anului 2012.

Ne bucuram sa primim o noua medalie din partea Stevie Awards si suntem onorati ca juriul a apreciat activitatea noastra internationala. Extinderea pe pietele externe, consolidata in ultimii 8 ani, valideaza inclusiv valoarea si complexitatea proiectelor desfasurate de noi in Romania. In prezent, operam in 27 de tari cu potential de dezvoltare din Comunitatea Statelor Independente, Orientul Mijlociu, Nordul Africii si Uniunea Europeana. Proiectele pe care le derulam sunt de dimensiuni mari, au impact asupra a milioane de beneficiari si vizeaza domenii esentiale pentru viata oamenilor„, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

In egala masura, compania desfasoara proiecte de mare anvergura la nivel national impreuna cu institutii publice precum Ministerul National al Educatiei, Ministerul Sanatatii, Ministerul Agriculturii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Autoritatea Nationala Vamala, Biroul de Credit, Inspectoratul General al Politiei Romane, initiative care au demonstrat deja ca au un impact social major.

Editia cu numarul 10 a International Business Awards este notabila datorita numarului de aplicatii extraordinare pe care le-am primit. Juriul a fost unanim in comentariile privind calitatea realizarilor si a expertizelor in ceea ce priveste nominalizarile din acest an„, a spus Michael Gallagher, presedinte si fondator al Stevie Awards.

In anii precedenti, in cadrul aceleiasi competitii, SIVECO Romania a fost premiata pentru realizarile sale de business si pentru proiectele cu impact social major, iar Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania, a fost castigatoare la categoria „Stevie Awards for Women in Business„.

Competitia si-a celebrat in 14 octombrie castigatorii de anul acesta, la Gala ce a avut loc in Spania, la Barcelona.

Stevie Awards (Stevie vine de la cuvantul grecesc „incoronat„) recompenseaza in fiecare an companiile din intreaga lume in cadrul a cinci programe: The International Business Awards, The American Business Awards, Stevie Awards Asia-Pacific, Stevie Awards for Women in business, Stevie Sales & Customer Service.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.