Invata continuu – participa la cursuri

0

cursStii deja ca in orice companie si in orice domeniu este absolut esential sa te dezvolti continuu .Si cum altfel daca nu prin acumulare de informatie, de cunostinte si de date din respectivul domeniu de activitate?

Acumularea de informatie este singurul mod prin care poti face fata transformarilor ce au loc in permanenta in orice domeniu. Cu atat mai mult in domeniile ce se leaga intr-o oarecare masura de tehnologie este nevoie de actualizarea informatiilor periodic.

Participarea la cursuri, worksopuri, traininguri si conferinte in domeniile care te intereseaza sau in cel in care lucrezi este absolut vitala pentru cariera ta. Atunci cand te afli la zi cu toate schimbarile poti fi cu un pas in fata concurentilor tai, lucru de care poti profita la maximum. A profita de un avantaj competitiv inseamna a avea de castigat timp pretios, clienti pretiosi sau efectiv informatie pe care o transformi mai apoi intr-un beneficiu palpabil.

Nu este o noutate pentru nimeni faptul ca informatia inseamna, de fapt, putere. De ce? Pentru ca in zilele noastre dominate de tehnologie, cel ce stie mai mult sau mai aprofundat are intotdeauna de castigat. Suntem intr-o continua miscare si schimbare, deci ar trebui sa iei in considerare inclusiv transformarea ta de la luna la luna, de la an la an si tot asa. Participarea la evenimente cum ar fi de exemplu niste cursuri de management, de dezvoltare personala, de organizarea timpului sau la cursuri de marketing este extrem de importanta, cu atat mai mult cu cat cu siguranta concurentii tai participa. Cine vrea sa ajunga in top invata continuu. La fel si cei ce au ajuns si vor sa se pastreze in varful piramidei.  Odata ajuns printre primele locuri, nimeni nu iti garanteaza si ramanerea acolo… pentru asta ai nevoie sa muncesti in continuare, pentru ca nimic nu se obtine si nu se pastreaza usor.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.