Infiintare firma – deschidere cont de capital social

0

deschidere-cont-de-capital-social-acte-si-procedura-reinvent-consultingContul de capital social se deschide la orice banca si acesta este necesar pentru infiintarea unei societati comerciale, fiind o conditie ce trebuie indeplinita in mod obligatoriu pentru ca Registrul Comertului sa valideze procedura de inregistrare.

In contul respectiv trebuie depusa suma ce va deveni capital social, iar dupa procedura de infiintare aceasta suma va fi transferata intr-un alt cont disponibil si poate fi extrasa.

Acte necesare deschidere cont de capital social:

•    Actul Constitutiv si/sau Statutul – in cazul SRL si SA;
•    datele de identificare ale reprezentantilor legali ai societatii sau imputernicire pentru persoana care este delegata de asociatii societatii sa deschida contul.

Ulterior, ai optiunea fie sa inchizi contul respectiv si sa deschizi un cont curent standard, fie sa il mentii deschis.

Daca totusi doresti sa mentii activ respectivul cont de capital social, va trebui sa stii ca exista anumite restrictii: poti doar sa transferi bani in cont, nu sa extragi.

Mai multe informatii poti gasi la orice banca, unde vei putea sa deschizi si un astfel de cont.

Citeste si: INFIINTARE FIRMA IN 10 PASI SI 3 ZILE!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting activeaza de peste 10 ani pe piata de consultanta juridica, fiscala si comerciala, oferind servicii complete de business : infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM,  serviciul de gazduire de sedii sociale si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.