In ce consta procedura de schimbare denumire firma?

0

infiintare-firma-de-consultanta1Schimbarea denumirii unei societatati este o mentiune care se inregistreaza la Registrul Comertului. Aceasta se realizeaza in trei pasi.

Pas 1: Verificare nume firma
Trebuie sa completezi Cererea de verificare disponibilitate si/ sau rezervare firma, cu trei variante de denumiri pentru societate.
Apoi, ca sa depui formularul amintit anterior, trebuie sa faci dovada achitarii taxei de Registru (separat pentru rezervare firma, respectiv pentru emblema).

Pas 2: Inregistrarea noului nume
Dupa ce se va efectua verificarea disponibilitatii si a denumirii, urmeaza inmatricularea schimbarii numelui firmei.
Pentru a inregistra aceasta mentiune, vei avea nevoie de urmatoarele:
•    Cererea de inregistrare a mentiunii;
•    Dovada verificarii disponibilitatii si a rezervarii denumirii firmei;
•    Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor/ Decizia Asociatului Unic;
•    Certificatul de inmatriculare;
•    Actul Constitutiv Actualizat;
•    Dovezile privind plata taxelor/ tarifelor legale;
•    Declaratia-tip (Model 3) pe propria raspundere, semnata de Asociati sau de Administratori, din care sa rezulte ca persoana juridica indeplineste conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii pentru activitatile prevazute in formular;
•    Acordul pentru utilizarea denumirii, prevazut de art. 39 din Legea 26/ 1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
•    Avizele prealabile prevazute de legile speciale;
•    Imputernicire speciala, avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale.

Pas 3: Declararea modificarii la ANAF
Dupa ce vei realiza inmatricularea schimbarii denumirii firmei la Registrul Comertului, va trebui sa declari aceasta modificare si la unitatea teritoriala a Administratiei Financiare in circumscriptia careia sa afla societatea ta.

Schimba denumirea firmei tale cu noi!

Pentru a evita birocratia si aglomeratia de la Registrul Comertului, opteaza pentru serviciile Reinvent Consulting.

Cu o experienta de peste 10 ani in lumea afacerilor, compania noastra ii sustine pe toti cei care pornesc pe calea afacerilor, debutanti sau experimentati, prin articole referitoare la modificarile legislative din mediul juridic si in cel financiar-fiscal, dar si informarea privind oportunitatile identificate in mediul de business.

Totodata, oferim consultanta gratuita – atat online, cat si telefonica, precum si cele mai atractive preturi de pe piata business:
•    670 de lei, pentru modificarea denumirii unei firme in Bucuresti si Ilfov;
•    780 de lei, pentru schimbarea denumirii unei firme in celelalte judete ale tarii.

Sunt incluse taxele la Registrul Comertului, onorariul nostru si TVA.

Click aici pentru a vedea oferta Reinvent Consulting in privinta serviciilor de inregistrari de mentiuni.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori bine pregatiti, la curent cu informatiile juridice si fiscale necesare!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e- mail [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.