Firma de contabilitate versus contabil de apartament

1

contabilitate Bucuresti Reinvent ConsultingDe obicei, orice firma nou infiintata merge spre ideea angajarii unui contabil care ofera servicii cat mai ieftine, insa de multe ori respectivul nu face fata volumului de munca. Iata care sunt beneficiile si riscurile la care te expui daca alegi un contabil „de apartament” pentru firma ta.

1.    Riscuri legate de amenzi/ sanctiuni

Daca un contabil a realizat erori sau nu cunoaste in totalitate legea fiscala, administratorul este tras la raspundere pentru orice situatie de acest tip. Adica, poti primi amenzi de la ANAF de cateva zeci sau sute de mii de lei drept sanctiuni pentru nedepunerea declaratiilor sau alte nereguli, iar vina nu este a ta.

2.    Riscuri legate de situatii neprevazute

Fie ca discutam despre necesitatea unei zile libere de concediu medical pentru contabilul tau sau despre invoiri, acestea vor periclita buna desfasurare a activitatii tale. De aceea, decat sa cheltuiesti mai multe resurse in incercarea de a gasi un contabil care sa te ajute in situatiile criza, mai bine apeleaza de la inceput la o firma specializata, care lucreaza cu echipa intreaga de experti financiari.

3.    Riscuri legate de realizarea bilantului

In prezent, bilantul este intocmit si depus doar de catre expertii contabili. De aceea, este important sa alegi o echipa de succes, cu experti informati si acreditati de catre CECCAR, pentru a nu primi ulterior amenzi.

4.    Riscurile dezinformarii legislative

Stim cu totii cat de mult se schimba legislatia in fiecare an, de aceea un contabil trebuie sa fie in permanenta la curent cu orice modificare in legislatia fiscala. Un contabil obisnuit nu are mereu timpul necesar pentru informare, iar unele probleme pe care le intampina firma ta pot sa il depaseasca. Cea mai buna alternativa este sa apelezi de la inceput la un expert contabil, pentru a economisi plata a doua servicii si pentru a nu exista impedimente in activitata legala a firmei tale. Expertii din companiile de contabilitate au resursele necesare pentru o informare curenta in privinta tuturor acestor modificari.

5.    Consultanta fiscala si intrebarile legate de probleme specifice activitatii tale

Chiar daca un contabil are drept obligatie sa depuna declaratiile la timp sau sa realizeze alte activitati economice pentru compania ta, uneori e posibil sa ai intrebari suplimentare. Consultanta fiscala necesita experienta, dar si expertiza in alte domenii economice, iar un expert contabil iti poate oferi mai multe informatii decat un simplu contabil.

Reinvent Consulting vine in ajutorul tau si iti propune o oferta de colaborare potrivita pentru buna functionare a firmei tale din punct de vedere contabil. Nu te complica prin alegerea unui contabil cu servicii mai ieftine, care iti poate aduce riscuri mai mari.

OFERTA de CONTABILITATE REINVENT Consulting:

•    295 lei/ luna, pentru maximum 20 de documente si 2 salariati
•    215 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente si 2 salariati, pentru plata anticipata pe 6 luni
•    165 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente (fara salariati), pentru plata anticipata pe 6 luni

Infiintare firma GRATIS pentru abonamentele de contabilitate pe 6 luni

Daca alegeti un abonament de contabilitate pe 6 luni, primiti si urmatoarele servicii juridice GRATUIT: deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.

Click aici pentru lista completa a tarifelor!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting activeaza de peste 10 ani pe piata de consultanta juridica, fiscala si comerciala, oferind servicii complete de business : infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM,  serviciul de gazduire de sedii sociale. si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail  [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Sursa: www.reinventconsulting.ro

Share.

Un comentariu

  1. „De obicei, orice firma nou infiintata merge spre ideea angajarii unui contabil care ofera servicii cat mai ieftine” din pacate unii oameni nu au aflat inca ca ieftin nu inseamna bun!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.