EVENIMENT ONLINE INFORMARE GRUP ȚINTĂ “Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră autosustenabilă”

0

Cod MySMIS 128618

Data: 14.01.2021

În calitate de Beneficiar, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) implementează în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2023 proiectul “Social Entrepreneurs Nation”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul are o valoare totală de 13.867.340,00 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 11.787.239,03 lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă înființarea de întreprinderi sociale în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și în vederea combaterii sărăciei din regiunile Nord-Vest și Vest.

Proiectul “Social Entrepreneurs Nation” cuprinde activități inovatoare de formare antreprenorială și cursuri în domenii relevante pentru înființarea și gestionarea activității întreprinderilor sociale (management strategic și marketing digital). Pe termen lung, proiectul va genera un impact pozitiv în comunităţile locale din regiunile Nord-Vest și Vest, contribuind la reducerea şomajului, creşterea încasărilor bugetare și ridicarea nivelului de trai. Întreprinderile sociale înfiinţate în cadrul proiectului vor contribui la dezvoltarea comunităţilor locale inclusiv prin implicarea unor persoane aparţinând unor grupuri vulnerabile în activităţi cu caracter social şi economic, facilitând accesul tuturor la resursele şi serviciile comunităţii.

Mai multe detalii privind proiectul “Social Entrepreneurs Nation” și activitățile planificate pot fi obținute prin participarea la Evenimentele de informare grup țintă organizate în cadrul proiectului. Următorul eveniment va fi organizat pentru regiunea Vest în data de 15 IANUARIE 2021, începând cu ora 14:30, pe platforma online ZOOM.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 021.312.68.93, email [email protected], website www.social-entrepreneurs.ro sau la adresa Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, București.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.