ECONOMIA SOCIALĂ. Informează-te participând la conferințele organizate în cadrul proiectului “SOCIAL ENTREPRENEURS NETWORK”

0

În calitate de Beneficiar, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), împlementeză proiectul “Social Entrepreneurs Network” Cod MySMIS 128617, în regiunile Nord-Est și Sud-Est. Valoarea totală a proiectului este de 13.834.730,15 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 11.759.520,65 lei.

Proiectul are ca are ca obiectiv general înființarea de întreprinderi sociale în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și în vederea combaterii sărăciei în cele două regiuni de dezvoltare (Nord-Est și Sud-Est). Prin implementarea proiectului se va asigura promovarea antreprenoriatului social şi a integrării vocaţionale în întreprinderile sociale şi economia socială. Acest obiectiv se va realiza prin informarea populației din regiunile mai sus amintite și prezentarea oportunităților existente în acest sens în cadrul proiectului. Conferințele organizate în fiecare județ al celor două regiuni au ca scop atragerea persoanelor care doresc să înfiinţeze întreprinderi sociale, în vederea informării acestora. Grupul țintă al proiectului va fi format din 120 de persoane care doresc să inițieze o activitate în domeniul economiei sociale, care vor beneficia de cursuri dedicate dezvoltării competențelor antreprenoriale în acest domeniu, la cursuri de management strategic și la cursuri de marketing digital/online. 

În acest sens, beneficiarul proiectului are onoarea de a vă invita să participați la Evenimentul de informare grup țintă organizat în data de 12 NOIEMBRIE 2020, începând cu ora 15:00, la COMPLEX VILLA CLASSIC – RESTAURANT din Strada Ion Luca Caragiale, nr. 2, județ Galați. În cadrul evenimentului sunt invitați să participe atât reprezentanți ai presei, cât şi a părților interesate în derularea proiectului.

Pe termen lung, proiectul va genera un impact pozitiv în comunităţile locale din regiunile Nord-Est și Sud-Est, contribuind la reducerea şomajului, creşterea încasărilor bugetare și ridicarea nivelului de trai. Întreprinderile sociale înfiinţate în cadrul proiectului vor contribui la dezvoltarea comunităţilor locale inclusiv prin implicarea unor persoane aparţinând unor grupuri vulnerabile în activităţi cu caracter social şi economic, facilitând accesul tuturor la resursele şi serviciile comunităţii.

Informații suplimentare privind proiectul sau activitățile planificate pot fi obținute telefonic la numărul de contact 021.312.68.93, prin email la [email protected], website www.social-network.ro sau la adresa Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, București.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.