Discursuri motivationale pe care orice antreprenor ar trebui sa le auda

0

discurs-motivatieDaca simti nevoia de sfaturi, inspiratie, idei noi, strategii pentru a-ti lansa propria afacere sau pentru a-ti dezvolta firma deja infiintata, atunci iti reomandam sa nu ratezi aceasta colectie cu discursuri puternic motivationale de pe TED.com. Acestea sunt valoroase si extrem de utile prin informatiile care vi se ofera gratuit de catre speakeri cu experienta (mentionam ca discursurile sunt in limba engleza).

SIMON SINEK: How Great Leaders Inspire Action

Oamenii nu cumpara ceea ce oferi ci sunt atrasi de motivul pentru care faci acel lucru! Aceasta e ideea de baza de la care pleaca Simon Sinek, un profesor foarte apreciat ce preda strategii de comunicare la Universitatea Columbia si un speaker motivational inspirat.

SETH GODIN: How To Get Your Ideas To Spread

Intr-o lume plina de optiuni si posibilitati, impartasirea ideii tale si monetizarea acesteia este una din cele mai mari provocari pentru fiecare antreprenor. Seth ofera antreprenorilor cateva sugestii despre cum pot face totusi acest lucru.

TIM HARFORD: Trial, Error and The God Complex

Jurnalist la cotidianul Financial Times, Tim Harford, vorbeste in video de abordarea ce presupune ca antreprenorii sa „imbratiseze” esecul, deoarece dupa ce invata din greseli, abia atunci vor cunoaste si succesul.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.