De ce este important sa ai serviciul de livrare si instalare gratuit pentru o imprimanta

0

In momentul de fata, pe piata, se regasesc doua tipuri de imprimante. Modelele noi, care vin la pachet cu o serie de beneficii si modelele de imprimante reconditionate, cunoscute si sub denumirea de imprimante second hand, care vin la pachet cu o multime de avantaje pentru marile companii si nu numai, printre care si serviciul de inchiriere pe termen lung, dar si livrare si instalare.

Achizitionarea unei imprimante atrage dupa sine, in mod automat, serviciul de instalare, care de cele mai multe ori, nu este unul tocmai usor de realizat. Instalarea unei imprimante presupune o serie de factori, o multime de drivere, care sunt esentiale pentru buna functionare a aparatului.

Nu intotdeauna stim si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam si ne trezim ca ne apar erori, care ne demonstreaza ca un lucru nu s-a facut corect. Cine trebuie sa iti puna la dispozitie serviciul de instalare si de ce este important ca aceasta activitate sa fie desfasurata de catre o persoana specializata?

Gama diversificata pe care imprimantele second hand o ofera este formata din produse reconditionate, care inainte sa fie scoase catre vanzare ori inchiriere, au fost atent studiate si verificate de catre un personal autorizat, respectiv inginerii de service. Un sistem reconditionat este recomandat, in primul rand datorita functionalitatii, dar si datorita pretului, care este mult mai avantajos fata de un produs nou. Reconditionarea echipamentelor ofera garantia ca produsele sunt calitative si functioneaza intr-un mod normal.

Servicul de instalare este pus la dispozitie de catre companie, in mod gratuit asa ca, un personal calificat si autorizat iti aduce produsul pana in locul in care vrei sa il montezi, urmand sa isi desfasoare activitatea de instalare.

De ce este important ca instalarea sa fie facuta de catre o firma specializata in acest domeniu?

In primul rand, pe langa serviciul de instalare, primul criteriu important este acela de a beneficia de serviciul de livrare gratuit, serviciu care iti aduce produsul pana acolo unde ai nevoie. Acest serviciu nu este oferit de toate companiile care se ocupa cu comercializarea imprimantelor, tocmai din acest motiv, achizitionarea unei imprimante second hand, are avantaje in plus.
Cu siguranta nu iti doresti sa cumperi un produs scump, care sa iti fie adus doar pana in fata biroului si de acolo sa te descurci singur, atat cu transportul, cat si cu instalarea ulterioara.

Asa cum spuneam, instalarea nu este un lucru usor, care poate fi facut de catre orice persoana, mai ales atunci cand vorbim despre un echipament care ofera servicii complexe. Nu orice schita de instalarea poate fi urmarita si realizata in tocmai si din aceasta cauza, s-au intamplat incidente in care instalarea nu a fost realizata corect.

Instalarea unei imprimante second hand presupune atentie catre orice piesa, din partea unui tehnician specializat pentru a se asigura ca functioneaza corect. Daca optezi pentru un serviciu care nu iti pune la dispozitie si instalarea, atunci este posibil ca puzzel-ul sa nu fie realizat in tocmai si sa pierzi si garantia produsului, pentru ca acest incident nu este din cauza companiei.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.