Curs autorizat ANC de Auditor in domeniul calitatii, Iasi, MARTIE 2017

0

Auditul este operatiunea de verificare a corectitudinii si cronologiei indeplinirii operatiunilor referitoare la asigurarea calitatii. Tehnicile de audit sunt diverse, iar auditorul trebuie sa cunoasca foarte bine continutul standardelor ISO.  Toate acestea se pot invata intr-un timp scurt de la profesionisti la cursul autorizat ANC oferit de Euro Personal SRL.

Auditorul este persoana care urmareste si asigura respectarea pasilor cronologici de implementare a managementului calitatii in toate tipurile de activitati. Serviciul poate fi intern sau externalizat, iar persoanele care stapanesc tehnicile de auditare pot obtine venituri suplimentare din activitatile pe cont propriu.

Euro Personal SRL organizeaza in luna APRILIE 2017  la IASI cursuri de Auditor in domeniul calitatii, cod COR 214130. Acest curs este obligatoriu pentru orice organizatie care a implementat sau va implementa standarde internationale in domeniul calitatii.

La finalul cursului se obtine diploma atestata de Ministerul Muncii si Educatiei, recunoscuta in Uniunea Europeana si in alte 60 de tari.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 500 de lei, iar formator va fi doamna Lucica Rusu expert auditor cu peste 10 ani vechime in domeniu.

Programa completa a cursurilor se poate vizualiza pe site-ul nostru www.europersonal.ro.

Pentru informatii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748-687407 sau [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.