Cum sa gasesti si sa angajezi cei mai buni consultanti pentru afacerea ta

0

consultantUn consultant bun si specialist este, poate, exact ceea ce are nevoie afacerea ta, mai ales daca se afla in primele stadii de dezvoltare. Un consultant bun este acela care e in masura sa ofere expertiza, astfel incat compania ta nou infiintata sa fie pe drumul cel bun si potrivit.

In primul rand, trebuie sa verifici trecutul profesional al consultantilor pe care doresti sa ii angajezi. Daca unul din consultantii pe care i-au ales nu are nicio experienta in domeniul tau de activitate, va trebui sa investesti multe resurse care pot fi vitale mai ales la debutul tau ca si companie.

Daca vei alege consultantul potrivit, va trebui totodata sa stabilesti daca acesta are indeajuns de multa si temeinica experienta in domeniul de activitate in care activezi. Mai mult decat atat, va trebui sa aveti abilitati si cunostinte comune pentru a tinde spre aceleasi teluri.

Atunci cand esti pregatit de dai start procesului de intervievare, verifica nivelul de prezenta a acestor abilitati pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza:

1. In primul rand, trebuie sa vezi cata experienta are consultantul respectiv

Spre exemplu, daca acel consultant nu a mai lucrat niciodata in domeniile de care esti interesat, nu ar fi chiar recomandabil sa-l angajezi decat daca ai neaparata nevoie.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.