Cum sa folosesti Twitter Marketingul in avantajul companiei tale

0

twitter-marketingIn anul 2013, Twitter-ul deja avea peste 232 de milioane de utilizatori unici lunar. In prezent, potrivit datelor de pe pagina oficiala, platforma social media are peste 288 de milioane de utilizatori activi lunar.

De asemenea, sunt trimise zilnic peste 500 de milioane de Tweeturi, 80% din utilizatorii activi de Twitter sunt pe mobil, 77% de conturi sunt in afara SUA iar platforma suporta 33 de limbi. Aveti nevoie de mai mult? Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru a te convinge de puterea acestui instrument de marketing, daca stii cum sa-l folosesti.

Stiai ca aproximativ 47% din utilizatorii care sunt in reteaua unei companii au o mai mare sansa de a vizita website-ul companiei respective? In ziua de astazi, Twitter a devenit mai mult decat o platforma de social media. Creatorii sai au de gand sa o transforme intr-un mediu de afaceri prietenos.

Insa, cum ar putea companiile sa profite de cele 140 de caractere disponibile intr-un twitt, pentru a creste traficul website-urilor lor si a-si mari numar de clienti?

In primul rand, ca si in cazul oricarei alte platforme, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa optimizezi profilul tau. Inainte de a trimite twitturi despre cat de cool este compania ta, trebuie sa te asiguri ca identitatea companiei tale este indeajuns de bine reprezentata.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.