PlanDeAfacere.ro
Idei. Modele. Instrumente.

Cum sa faci publicitate din mers

0

Practic fiecare companie, fie ca este la inceput de drum, fie ca este o companie mare, are un vehicul corporativ. Unele firme sunt dotate doar cu cateva masini pe care le folosesc angajatii, iar altele detin o intreaga flota de vehicule pentru scopuri diferite, care contribuie cu siguranta la succesul afacerii. Cu toate acestea, autovehiculele pot aduce beneficii si mai mari societatii si totul este extrem de simplu. Poti utiliza autovehiculele companiei sau chiar pe cele proprii, folosindu-le ca mijloc de publicitate mobila. In plus, nu trebuie sa platesti pe cineva sau sa negociezi cu cineva despre furnizarea acestor spatii publicitare. E masina ta sau a companiei.

Destul de des, se pot observa pe strazi masini cu anunturile companiei sau a serviciilor pe care le ofera, prin aceasta extinzand gama de potentiali clienti si promovarea brandului sau. Astfel procedeaza oamenii de afaceri intreprinzatori. Pentru reclama pe mijloace de transport este recomandabil sa se utilizeze autocolante detasabile, cum ar fi autocolantul auto printat, care are o calitate foto 1440 DPI, si, poate fi laminat mat sau lucios sau decupat cutter-plotter, indiferent de dimensiune si indiferent de grafica. Daca te intrebi unde poti gasi astfel de autocolante, iti oferim serviciile companiei HeadPrint care executa colantare auto de calitate, iar pretul poate fi aflat simplu, folosind calculatorul online.

Colantarea auto nu este limitata, insa de multe ori poti vedea sute de masini colantate aproape identic, putand fi distinse una de alta doar prin culoare, iar schema de culori lasa de multe ori de dorit. Astazi, dorinta oamenilor este de a face viata mai stralucitoare, de a-si arata individualitatea si de a aduce unele elemente de creativitate si de calitate. Iar masina nu face exceptie. Acum, masina ta, dintr-un banal vehicul se poate transforma intr-o opera, aproape, de arta, iar acest lucru poate fi evidentiat de firma noastra.

Compania HeadPrint ofera clientilor sai servicii de design publicitar de inalta calitate, prin autocolantarea masinilor private sau a autoturismelor companiei, precum si a celor de transport public. In plus, se ofera folie autocolanta auto printata, pentru vizibilitate crescuta, la o rezolutie de 1440 DPI, laminat lucios, laminat mat sau decupat pe contur la cutter plotter. Acestea sunt din folii autocolante colorate in masa sau folii reflectorizante, in functie de grafica. Pentru geamuri este indicata folosirea windows-ului graphic, care nu impiedica vizibilitatea din interiorul masinii.

La cererea clientului, se ofera un specialist care se poate ocupa cu profesionalism de personalizarea masinii tale. Sunt folosite diverse autocolante, din materiale de inalta calitate, care reprezinta cheia longevitatii si eficacitatii publicitatii. Oferind serviciul de colantare auto de calitate, se realizeaza o abordare integrata. Aceasta inseamna ca poti sa comanzi un proiect preliminar si sa vezi, in prealabil, cum va arata reclama pe masina ta. Cei de pe site-ul www.headprint.ro sunt producatori, nu intermediari, si pot sa ofere si servicii de consultanta, design, obtineri autorizatii, montaje si multe altele.

Iti sunt oferite dezvoltarea designului si crearea unei publicitati eficiente pentru scopurile tale, precum si plasarea corespunzatoare a acestuia pe vehiculele clientului.

Pentru a realiza fotografii si imagini full color cu o rezolutie de pana la 1440 dpi, se pot imprima pe folii albe cu laminare ulterioara. Utilizand metoda de imprimare solubila in format mare, se aplica imaginea dorita, care este apoi lipita pe masina. Pentru a creste durata de viata si pentru a proteja impotriva deteriorarii mecanice, autocolantele publicitare sunt laminate cu un strat transparent de protectie. Pentru modelele specifice si complexe, este posibila combinarea utilizarii filmului color si apoi a imprimarii. Iar daca ai nevoie de ajutor pentru grafica, poti alege din o multitudine de machete pentru formatarea graficii si daca totusi nu te descurci iti sunt oferite si servicii de grafica si DTP.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.