Cum sa creezi infografice folosind instrumente gratuite

0

infograficeIn ziua de astazi, o modalitate foarte interactiva si eficienta de a comunica si transmite date si informatii este cea a infograficelor. Acestea sunt reprezentari vizuale a unor informatii si dat fiind faptul ca sunt formate doar din imagini pot fi percepute de catre ceilalti drept o scurta trecere in revista.

Companiile folosesc metoda infograficelor mai ales atunci cand vor sa compare produse sau servicii, cand isi pun la cale strategia de vanzari sau cand vor sa isi impresioneze clientii cu tot felul de date si statistici. Poate esti tentat sa crezi ca pentru a crea astfel de grafice ai nevoie de cunostinte solide in domeniu. Uita de asta, nu e atat de greu precum pare pentru ca exista o multime de site-uri care iti vor veni in ajutor mai ales ca acestea sunt gratuite.

In cele ce urmeaza, iti oferim cele mai cunoscute instrumente de realizare a infograficelor:

1. Infogr.am – este un instrument gratuit cu 6 leyere, potrivit incepatorilor. Iti ofera posibilitatea sa inserezi informatiile in casutele potrivite si, de asemenea, poti adauga sau sterge casute. Un mare avantaj al acestui instrument este ca are o multime de optiuni de grafice, poti sa adaugi fotografii, harti si filmulete. De asemenea, poti sa distribui imediat creatia ta pe retelele sociale.

2. Visme – iti ofera posibilitatea nu doar sa creezi grafice, ci sa inserezi si continut pentru a face prezentarea mai inractiva. Visme este un instrument foarte interesant mai ales ca ai la dispozitie o multitudine de template-uri pentru a crea un continut vizual extrem de atractiv.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.