Cum poti sa-ti incepi un business mic cu un imprumut rapid?

0

Pentru a pune pe picioare o afacere, un antreprenor are nevoie de mai multe tipuri de resurse care sa-l ajute. Banii sunt una dintre cele mai importante dintre ele, mai ales ca orice start-up necesita o investitie mai mica sau mai mare, in special in primele luni de la lansarea acestuia. De ce? Simplu: daca vrei sa obtii profit, trebuie mai intai sa faci investitii. Din pacate, gasirea unor surse de finantare ii impiedica pe foarte multi dintre cei care si-ar dori sa inceapa propria afacere sa renunte la visul lor. Si totusi, solutii sunt, cu atat mai mult in cazul business-urilor mici.

De ce sa optezi pentru un imprumut rapid pentru a porni o afacere

In general, atunci cand vrei sa incepi o afacere incepi prin a solicita un credit de la o banca, asta daca nu ai deja ceva pus deoparte sau daca vrei sa iti completezi economiile. Dar cum nu tot timpul socotelile de acasa se potrivesc cu cele de la…banca, este foarte posibil ca aceasta sa nu iti acorde creditul. In plus, cerintele bancilor sunt destul de multe la numar, formalitatile destul de complicate si anevoioase, asa ca nu vei face decat sa intarzii pornirea afacerii. Ei bine, pentru cazurile in care banca ti-a zis „Nu”, institutiile financiare nebancare sunt cele care iti vor zice „Da”! Bineinteles, vei primi un raspuns afirmativ la solicitarea ta de imprumut daca suma pe care vrei sa o contractezi nu depaseste cateva mii de lei. IFN-urile iti vor acorda credite mai mici ca bancile, dar cu o valoarea suficienta care sa te ajute pentru o prima investitie in mica ta afacere. De exemplu, daca te-ai gandit sa incepi o afacere chiar de la tine de acasa, de unde sa comercializezi diverse obiecte handmade, atunci un credit rapid e mai mult decat necesar pentru a-ti achizitiona materialele ce-ti sunt necesare.

Insa, lasand la o parte faptul ca de la un IFN nu poti lua o suma foarte mare de bani, exista mai multe avantaje pe care le ai daca optezi pentru aceasta modalitate de imprumut, cum ar fi:

  • Timpul redus de asteptare

In cazul in care iei un credit rapid, nu trebuie sa astepti luni intregi pentru a afla daca solicitarea ta a fost sau nu aprobata. Din contra, intr-un timp foarte scurt, de aproximativ 1-2 zile maxim vei primi raspunsul, care in majoritatea situatiilor este unul pozitiv.

  • Contractarea facila a creditului

Daca in mod normal pentru a obtine un credit bancar e nevoie de multe documente si de si mai multe criterii pe care trebuie sa le indeplinesti, cand vorbim despre imprumuturile IFN-urilor lucrurile sunt mult mai simple. Nu ai nevoie de o multime de hartii si nici nu trebuie sa fi indeplinit o lista lunga de cerinta, iar aceste lucruri prezinta avatanjul de a optimiza timpul in care poti primi banii pentru a da start business-ului.

  • Transpartenta costurilor suplimentare

Cea mai buna parte din a lua un credit online si rapid este ca nu trebuie sa semneze contracte stufoase. Prin urmare, riscul de a semna ceva ce nu ai apucat sa citesti este mai mult mic. Cadrul legal destul strict obliga IFN-urile sa prezinte intr-un mod cat mai transparent toate costurile suplimentare, cum ar fi rata dobanzii si comisioanele. Astfel, nu vei avea surprize neplacute!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.