Corneliu Pricope – Expozitiile, dialogul si studiile de caz pot oferi cele mai productive si profitabile repere

0

Corneliu_Pricope Corneliu Pricope – Interviu Finantare.ro

Centrul de Afaceri si Expozitie „Mircea Cancicov” din Bacau (CAEx) a luat fiinta in urma cu doi ani, prin efortul comunitatii locale si cu ajutorul unei finantari europene si a devenit deja o structura emblematica pentru evenimentele de business din aceasta parte a Moldovei.

Finantare.ro: Domnule director, complexul CAEx acopera aproape 6 hectare, fiind cea mai mare investitie din acest fel din zona Moldovei. De unde aceasta ambitie, de a construi la scara larga?

Corneliu Pricope: Atunci cand ne dorim sa incepem un nou proiect sau sa luam o decizie relevanta ce poate schimba destine sau chiar o comunitate, apelezi la istorie si trecut, la traditii si obiceiuri locale fara a neglija catusi de putin atuurile prezentului. Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” este si o proiectie in vitor a activitatilor economice din veacurile trecute sau din timpurile mai recente, ce va defini viitorul economic al regiunii, al municipiului. Aveam nevoie de o infrastructura de afaceri demna de potentialul economic verificat si probat de valoarea indicatorilor economici ai ultimilor ani dar, in acelasi timp si de un proiect si o locatie ce invita la business, comunicare, schimburi economice si respect pentru mediul de afaceri si investitori, in general.”

Continuarea in Nr. 6 a Revistei Romane de Managementul Proiectelor

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.