Consiliere juridica pentru finantari europene

3

consultanta juridicaSite-ul Finantare.ro, in parteneriat cu Societatea de avocatura Chiuariu & Asociatii vine in sprijinul IMM-urilor pentru care fondurile europene reprezinta o sursa esentiala de finantare pentru a simplifica procedul de obtinere a acestor fonduri, proces ce poate fi extrem de anevoios si plin de probleme din cauza diverse. Societatea de avocatura CHIUARIU & ASOCIATII este specializata in domeniul finantarilor europene si poate acorda consultanta juridica, precum si servicii de reprezentare in negocieri si/sau litigii.

In urma parteneriatului cu Finantare.ro, societatea de avocatura CHIUARIU si ASOCIATII vine in intampinarea beneficiarilor de proiecte si va raspunde saptamanal la cateva intrebari legate de problematica fondurilor europene venite din partea cititorilor Finantare.ro.

In fiecare miercuri, trei intrebari vor fi selectionate de catre redactia Finantare.ro, urmand sa primeasca un raspuns din partea echipei de avocati CHIUARIU si ASOCIATII in ziua de miercuri a saptamanii urmatoare.

Va rugam sa trimiteti la adresa [email protected] intrebarile dvs intr-un mesaj cu subiectul „Consiliere juridica finantari„. Raspunsurile vor fi publicate in aceasta pagina asa ca va invitam sa reveniti.

Share.

3 comentarii

 1. D'an.voir el on

  Buna ziua referitor la fondurile europene sunt un pic cam retinut Dar totusi cu amabilitatea DV poate pricep si eu daca avem posibilitatea de a accesa Detin o firma din 2007 o perioada a fost ok dar de 2 ani am lasat firma si am plecat ca toti ceilalti in strainatate Cu bani pe care ii am doresc infiintarea unei ferme de capre numai ca bani mei nu sunt destui as vrea va rog sa imi spuneti daca pot sau nu accèsa aceste fonduri Multumesc

  • PlanDeAfacere.ro on

   Va multumim pentru mesajul dumneavoastra!

   Intelegem ca dumneavoastra aveti nevoie de un consultant pentru accesarea de fonduri nerambursabile. Pentru ca cererea dumneavoastra sa ajunga sa la consultanta care sa va analizeze cazul si care sa va faca o oferta adaptata pe specificul si necesitatile dumneavoastra va rugam sa parcurgeti toto pasii descrisi la adresa http://cerere.finantare.ro/.

   In acest mod, in functie de informatiile trimise, si in masura in care ideea dumneavoastra de proiect este fezabila, veti putea intra in legatura cu un consultant specializat care va va oferi asistenta in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

   Pe curand,
   Echipa PlanDeAfacere.ro

 2. Buna ziua, mai este valabila aceasta formula de comunicare?

  As avea nevoie de niste lamuriri referitoare la procesul de creare a dosarului si inaintarea acestuia.

  Multumesc

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.