Connecting Doers with Opportunity – Conferinta Internationala Urban Talks & Hackathon pentru Inovare, Timisoara, 6-8 Octombrie

0

UrbanizeHub Romania si KeepItSimple organizeaza impreuna un eveniment format dintr-o Conferinta si un Hackathon de Inovare pe doua mari teme: Viitorul Productiei Sustenabile si Viitorul Comunitatii, proiect sustinut de Natiunile Unite.

Evenimentul international Connecting Doers with Opportunity va avea loc la Timisoara intre 6 si 8 octombrie. Aceasta este si prima editie a seriei de conferinte Urban Talks, ce vor fi aduse de UrbanizeHub in mai multe orase din Romania incepand cu acest an.

Scopul evenimentului este acela de a gasi solutii pentru provocarile locale si globale cu care ne confruntam, de a forma o comunitate de oameni care influenteaza viata oraselor.

Evenimentul incepe vineri, 6 octombrie, cu seria de Urban Talks, un concept nou pentru Romania, in cadrul careia 18 speakeri din toata lumea, cu diferite specializari si experiente in lumea tehnologiei si cea a inovatiei sociale, vor vorbi despre patru teme principale: Sectorul Social & Comunitate; Educatie; Orasele Viitorului; Tehnologie & Inovatie.

Ziua de vineri se va termina cu un Networking Party, unde speakerii si participantii vor putea forma legaturi stranse si vor putea profita de oportunitate pentru recrutari, parteneriate si knowledge-sharing.

Componenta unica a evenimentului nostru este un Hackathon al Inovarii unde participantii vor veni cu solutii IT pentru probleme locale, nationale sau globale.

Cele doua teme principale ale Hackathon-ului vor fi Viitorul Productiei Sustenabile (bazata pe tehnologia Blockchain) si Viitorul Comunitatii. Hackathon-ul va dura doua zile (7 si 8 octombrie) si se va sfarsi cu acordarea de premii in valoare de 10.000 dolari in cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte dar si cu posibilitate ca cei care vor castiga isi vor prezenta ideile in fata United Nation Social Impact Fund.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.