Conexiunea la proiectele tale

0
femeie_castiPotrivit unui sondaj efectuat de compania Jabra din Australia, contactul permanent cu chestiuni legate de munca este, mai nou, un item prezent in fisa postului de manager. Trei din patru persoane care lucreaza intr-un birou au declarat ca se simt confortabili daca se afla in contact constant cu munca, pe cand doar 15% dintre cei chestionati cred ca acest lucru este stresant.

De asemenea, 60% dintre participanti au declarat ca rareori sau niciodata nu inchid dispozitivele sau aplicatiile de comunicare, atat pentru uz personal cat si profesional, in timpul orelor petrecute la birou.

Din datele sondajului, persoanele cu varsta intre 45 si 54 de ani par sa fie cele mai deschise la contactul permanent cu locul de munca prin diferite dispozitive, 73% dintre acestea afirmand ca sunt aproape mereu disponibile pentru a fi abordate. Totodata, 77% dintre femeile chestionate au declarat ca le este usor sa ramana in contact cu munca spre deosebire de barbati (67%).

Participantii la sondaj folosesc ca dispozitive de comunicare in special e-mailul, cu 90%, telefoanele de birou,  84%, telefoanele mobile, cu 51%, si platformele virtuale de socializare, cu 14.75% pentru grupul cu varsta cuprinsa intre 25 si 34 de ani si 6.25% pentru cei cu varsta intre 45 si 54 de ani.

Studiul a mai aratat ca mai mult de jumatate dintre acestia muncesc o zi in afara biroului, cel putin o data la doua saptamani, pe cand 12 procente dintre ei muncesc in afara biroului in fiecare zi.

Tu cat de „prins” esti in proiectul tau?

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.