Comunitatea Afaceri.ro, pentru a treia oara in China: de aceasta data, la Hong Kong

0

Misiunea economica Afaceri.ro Hong Kong – Macao 2017 va avea loc in perioada 12 – 19 octombrie si se adreseaza exportatorilor si importatorilor, antreprenorilor, in special din industria electronicelor, software si ramurile conexe, insa misiunea este dedicata tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata chineza, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu aceasta tara, sa identifice parteneri de dezvoltare si/sau sa atraga investitii, si nu in ultimul rand, sa traiasca o experienta de afaceri interesanta.

Organizatorii misiunilor economice Afaceri.ro se pregatesc intens pentru sezonul de toamna. Pentru luna octombrie, acestia pregatesc o deplasare in Hong Kong, invitand sa li se alature si alti antreprenori sau firme romanesti care isi doresc sa-si deschida drumul catre mediul de afaceri de pe continentul asiatic.

Una dintre principalele activitati din cadrul sederii de 5 zile va fi participarea la Hong Kong Electronics Fair, care se va concentra pe cele mai noi si inovative produse electronice la nivel mondial. Targul, unul dintre cele mai mari din lume din domeniu sau, are obiectivul de a reuni cei mai buni inovatori din industria electronicelor si de a pune fata in fata peste 3500 de expozanti cu participanti din peste 140 de tari.

Pe langa participarea la Hong Kong Electronics Fair, delegatia romaneasca va participa la diverse sesiuni de networking, la o intalnire marca Afaceri.ro in Macao, dar si la activitati cultural-turistice.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica sunt invitati sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-hong-kong-macao-2017-economic-mission/ – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Despre

Evenimentul este organizat de Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii.
Misunile economice Afaceri.ro sunt organizate cu scopul de a ajuta companiile romanesti cu potential de internationalizare. Acestea le ofera participantilor oportunitati de a explora piete externe, de a intelege mecanismele de patrundere pe noi piete a produselor romanesti, de a lega contacte potentiale ce se pot transforma in afaceri profitabile. Avem la activ reusite concrete si rezultate cu care ne mandrim. Pana in acest moment am realizat misiuni economice in Beijing, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chisinau, Cernauti, Balti, Norvegia-Svalbard, Odesa, Londra-Hampshire, Las Vegas-San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan.

Marius Alexa
0745 501 941
[email protected]
Director Afaceri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.