Centrul de meditatii Capri – deschide usiile carierei prin educatie de excelenta

0

DSC_0133Trebuie sa te muti in alta tara cu job-ul ? Ti-ai dorit vreodata sa inveti o limba straina fie din curiozitate, pasiune sau pentru a trece un examen? Ori doar pentru a avansa in cariera?

La Centrul de Meditatii Capri te asteapta o echipa de profesori bine pregatita, gata sa te indrume in calatoria pe drumul tau in a deveni bilingv sau multilingv (Engleza, Franceza, Germana, Suedeza).

Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, Piata Unirii, care ofera cursuri si meditatii de limbi straine si matematica pentru orice nivel de cunostinte (de la incepator, la avansat) si pentru orice categorie de varsta.

Indiferent daca iti doresti doar sa aprofundezi o materie, sa te pregatesti pentru un examen Centrul de meditatii Capri te poate ajuta sa inveti repede si dupa cum ai nevoie. Daca inveti mai usor in particular sau te ajuta mai mult sa inveti intr-o grupa, indiferent de nivelul de la care incepi, poti alege sa inveti cum iti este mai bine.

Daca iti doresti sa calatoresti ori sa te muti in alta tara trebuie sa poti vorbi fluent minimum o limba de circulatie. Acelasi lucru se intampla si atunci cand vrei sa avansezi in cariera. Indiferent ca lucrezi in marketing, intr-un magazin sau intr-un restaurant trebuie sa existe o cale de a comunicare usoara cu absolut toti clientii.

Comunicarea sta la baza fiecarui lucru reusit fie ca vorbim de mediul business sau o vacanta, asadar este extrem de important sa existe o cale de comunicare cu clientii, ghizii locali sau localnicii.

Tocmai de aceea, aproape orice angajator isi descrie candidatul ideal ca fiind vorbitor fluent de limba engleza. Practic, cunostintele de minimum nivel intermediar (B2) sunt imperios necesare pentru a avansa in campul muncii. Pentru acest nivel sunt necesare cursurile de limba engleza.

Insa este mult mai probabil si mai simplu de invatat o limba de circulatie precum engleza, franceza sau germana (pe care le putem folosi aproape oriunde in lume) decat, spre exemplu, hindusa si probabilitatea sa intalnim, indiferent de locatie, un vorbitor a acestor limbi este mare.

Putem lua spre exemplu, limba engleza care este la ora actuala limba de circulatie prioritara. Aproape peste tot in lume se vorbeste fluent engleza. Dar a spune ca poti vorbi fluent intr-o limba inseamna si a sustine un examen in limba pe care iti doresti sa o inveti. Iar pentru a putea face acest lucru trebuie sa inveti cu cineva care te poate pregati pentru examene de acreditare inca din primele momente in care ai contact cu limba pe care iti doresti sa o inveti.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.