Cele mai Comune Frici ale unui Antreprenor

0

fearsCa si antreprenor, este de la sine inteles ca vei mentine anumite lucruri doar pentru tine. Ne place ca toti cei din jurul nostru sa ne considere in varful piramidei si sa lasam impresia ca lucrurile merg ca pe roate, chiar daca nu intotdeauna se intampla asa.

In orice caz, adevarul este ca orice decizie este legata de cate un motiv rational si  logic. Insa, chiar si asa, multi dintre noi ne pastram fricile fata de ceilalti deoarece ne ingrijoreaza modalitatea in care vom fi perceputi. In plus, vulnerabilitatea nu este o calitate prea atragatoare pentru un antreprenor.

Dupa ce am participat la o multime de evenimente de networking si sesiuni de Q & A pe parcursul mai multor ani, pot afirma fara umbra de indoiala ca nu este singur antreprenor. Deci, indiferent de faptul ca vorbesti deschis despre asta sau nu, marea majoritate a antreprenorilor au o doza de frica de esec.

Pentru a intelege mai concret la ce ma refer, iti prezint cateva dintre fricile care mi-au dat tarcoale de-a lungul anilor si modalitatea de a le gestiona:

  • Timpul nu iarta pe nimeni. Peste zece ani cand ma voi uita in urma, oare voi regreta ceea ce fac acum? 
  • Oare ideea mea de business inca mai e actuala?

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.