„Cei care schimba jocul” si perspective pentru cei care au idei de business

0

business.ideaLansarea cartii „Cei care schimba jocul in patru orase importante din Romania (Iasi, Cluj-Napoca, Alba Iulia si Bucuresti) a generat o avalansa de feedback-uri de la cititori : antreprenori, manageri, studenti, consultanti, freelanceri.

Plecand de la succesul carti, s-a lansat al doilea pas al acestui proiect si anume organizarea unor ateliere speciale pentru cei care au idei de business.

Effectuation Way este un atelier de gandire antreprenoriala bazat pe cazuistica 100% romaneasca. In ultimii 15 ani, profesorii Saras Sarasvathy si Stuart Read au dezvoltat metoda Effectuation iar paisprezece curiosi au trecut deja prin filtrele acesteia, ideile de business care se ascundeau de mult timp in propriile minti.

Nu, Effectuation Way nu este despre cineva care preda ceva unor oameni care iau notite. Planul nostru nu e sa transferam informatie, ci sa punem in mainile celui care nu stie cum sa-si domesticeasca „ce-ar fi daca?”-urile un set de instrumente care-l scot din planul contemplarii si il duc in cel al actiunii. E un atelier. E cu lucruri concrete. E cu rezultate palpabile.

Acest atelier este dedicat celor care doresc un nou traseu profesional, in special celor ce doresc un traseu independent. Pentru a te despinde de vechile tale obiceiuri profesionale ai nevoie de un ghid, un mentor care sa te sfatuiasca, cel putin o vreme. Trebuie sa cantaresti foarte bine lucrurile, sa te gandesti de doua ori, ba chiar sa ai dubii.

Scopul este cel de afla cum se face un plan de business, cum se gestioneaza un cash flow, cum se plaseaza un produs pe piata, plus alte lucrui care implica aceasta activitate.

Cazuistica 100% originala, iti ofera si o divesitate geografica, avand in vedere faptul ca antreprenorii intervievati provin de pe mai multe continente. Stuart Read este unul din fondatorii metodei, iar tu ve avea partea sa lucrezi direct cu el.

Pe acelasi principiu, va exista un al doilea astfel de atelier, ce va debuta in prima parte a lunii noiembrie. Accesul la atelier presupune un interviu de aproximativ o ora.

Pentru mai multe detalii trimiteti mail la mail la [email protected] si [email protected].

Sursa: Ceicareschimbajocul.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.