Ce nu stiai despre realizarea unui Startup

0

running-startup-mailing-feedback

Atunci cand doresti sa incepi un startup, sunt extrem de multe probleme de care nu esti constient pana nu te lovesti de ele. E de la sine inteles ca a conduce un startup e un proces lent si greu. Dar iata cateva lucruri pe care mi-as fi dorit sa le fi stiu inainte de a incepe un startup.

1. Aproape toata munca inseamna mail

Cand am fost intrebat cum decurge o zi obisnuita la munca, am realizat ca fac extrem de mult mailing. De fapt, acesta este primul lucru pe care il fac dimineata cand ajung la birou. Il folosesc in relatiile cu clientii sau pentru a rezolva eventualele probleme aparute in cadrul serviciilor noastre.

Totodata, folosesc mailling-ul si cu colegii mei de munca. Comunicarea e mult mai facila, iar conversatiile pot fi arhivate foarte usor. In cazul unor erori de orice natura, se poate identifica astfel foarte usor sursa.

Sa nu uitam de programari. Mailing-ul e folosit destul de des pentru organizarea intalnirilor de afaceri cu viitorii clienti sau posibili investitori.

2. Cum functioneaza de fapt networking-ul

Networking este o provocare! La inceput credeam ca o sa fie mai usor, insa pe parcurs am observat cat de rapid se transforma totul intr-un joc. Trebuie sa monopolizezi retelele de socializare care pot avea legatura cu startup-ul tau. In cazul meu, am folosit LinkedIn. Insa pentru a ajunge la oamenii de care aveam nevoie, a trebuit sa intru in contact cu alte persoane. Iar dupa o perioada de timp, am realizat ca pentru a ajunge la pestele cel mare, ma foloseam de celelalte contacte, asemeni unor trepte spre succes. Iar acest lucru m-a indemnat sa imi schimb strategia de lucru.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.