Cand este cel mai potrivit moment sa iti lansezi propria afacere?

0

launch-businessIn ziua de astazi, probabil ii vei auzi pe majoritatea antreprenorilor spunand: „Daca nu mi-as fi pierdut jobul, nu mi-as fi deschis afacerea.” Lansarea unei afaceri nu este pentru oricine, nu oricine este facut sa fie antreprenor. Chiar daca esti convins ca ideea ta este extraordinara, aceasta conditie nu este indeajuns pentru a atinge culmile succesului, va trebui sa infrunti numeroase alte obstacole.

Totusi, cum putem fi convinsi ca este momentul potrivit pentru a ne lansa in afaceri? Depinde de tine dar si de tipul de business pe care l-ai ales. Inainte de asta trebuie sa clarifici niste aspecte esentiale. Asadar incearca sa iti raspunzi la cateva intrebari:

1. De ce vrei sa iti lansezi propria afacere? 

Tranzitia de la un job la altul te poate plasa intr-o situatie dificila, insa lansarea propriei afaceri nu trebuie considerata drept salvarea ta. Pentru a deveni un antreprenor de succes trebuie sa fii pasionat de ideea ta, extrem de motivat si optimist. Va trebui sa iti pastrezi entuziasmul chiar daca lucrurile nu vor iesi asa cum te asteptai.

2. Care iti sunt scopurile in viata?

Citeste articolul  integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.