Avocat firme: Un moft sau o necesitate pentru operatiunile la registrul comertului?

0

avocatEchipa Reinvent Consulting este alcatuita din profesionisti in domeniile fiscal, comercial si juridic printre care se numara si avocati. Acestia lucreaza in stransa legatura cu expertii nostri juridici pentru infiintari firme si pentru celelalte servicii privind inregistrarea de mentiuni la Oficiul National al Registrului Comertului.

Totodata, clientii nostri au acces la modificarile legislative din mediul fiscal/ economic, consultanta comerciala, consiliere litigii, cesionare parti sociale, inchideri firme, precum si pentru alte aspecte importante din activitatea unui agent economic.

Acum, te vei intreba daca alegerea unei firme de consultanta in componenta careia se afla si avocati, nu ar fi cumva vreun moft si se poate foarte bine si fara…Sau daca implica niste costuri exagerate? Te asiguram ca avem cele mai bune onorarii. Poti face o cercetare a ofertelor de pe piata de profil si te vei convinge singur.

Un avocat care te reprezinta la Registrul Comertului este la fel de esential precum o regina pe tabla de sah. Ce persoana ar fi mai potrivita pentru demersurile facute pe langa aceasta institutie a statului, decat una care este specializata in dreptul comercial?

Asadar: avocat firme – moft sau necesitate? Cum ti-ai dat si singur seama, intrebarea este una retorica, pentru ca nu exista o alta persoana care sa efectueze cu aceeasi corectitudine si rapiditate activitatile legate de Registrul Comertului. Activitatea consultantilor nostri este stans legata de cea a avocatilor.

Fara un avocat care sa te reprezinte comercial, te-ar putea incurca noutatile legislative si birocratia si ai putea pierde zile intregi pana sa inregistrezi mentiunea pe care o doresti. Sa nu mai vorbim de costurile inregistrate cu dosarele respinse si timpul irosit.

Astfel, pentru a te feri de situatiile imprevizibile si de un traseu anevoios la infiintarea unui SRL, SRL-D, SA, PFA, II sau IF si inregistrarea de mentiuni la ONRC, alege serviciile Reinvent Consulting.

Avand o experienta de peste 10 ani in consultanta financiar-fiscala si juridica, Reinvent sustine antreprenorii aflati la inceput, prin articole redactate pe temele ultimelor actualizari legislative si ale subiectelor de interes public din lumea afacerilor. In plus, oferim consultanta online gratuita, dar si cele mai bune onorarii pentru serviciile mentionate.

Ne-am angajat in misiunea de a forma o comunitate de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu informatiile juridice si fiscale, fiind pe zi ce trece mai aproape de telul nostru.

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM, consultanta fiscala si comerciala, audit financiar si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e- mail [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.