Autorizare activitati obtinere autorizatii si avize functionare firma

0

mentiune-onrc-extindere-obiect-de-activitate-reinvent-consultingExtinderea obiectului de activitate al unei firme presupune adaugarea de coduri CAEN ca obiecte secundare de activititate.

Aceasta modificare se inregistreaza la Registrul Comertului, in acest sens se intocmeste un dosar cu urmatoarele acte:

•    cererea de inregistrare;
•    Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor/ Decizia Asociatului Unic;
•    Actul Constitutiv Actualizat;
•    dovezile privinda plata taxelor/ tarifelor legale;

Daca este cazul:

•    declaratia-tip pe propria raspundere, semnata de catre Actionari sau Asociati, din care sa rezulte ca persoana juridica indeplineste conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii pentru activitatile precizate in declaratia¬-tip;
•    certificatul de inregistrare;
•    avizele prealabile prevazute de legile speciale;
•    imputernicire speciala, avocatiala sau delegatie pentru persoana desemnata sa indeplineasca formalitatile legale.

In situatii speciale, in cazul extinderii obiectului de activitate al Regiilor Autonome, societatilor cooperative si organizatiilor cooperatiste de credit, se vor depune si:

•    Hotararea Consiliului de Administratie, aprobata de Ministerul de resort, pentru Regiile Autonome de interes national, iar pentru RA de interes local, de catre Autoritatea Administratiei Publice locale;
•    Hotararea Organului Statutar, pentru societatile cooperative;
•    Hotararea Adunarii Generale a membrilor cooperatori sau Actul Aditional modificator cu viza organelor abilitate potrivit legii.

Citeste si: MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE – CUM SE INREGISTREAZA ACEASTA MENTIUNE LA REGISTRUL COMERTULUI?

Expertii Reinvent Consulting, cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta

Compania noastra are o experienta de peste un deceniu in domeniile juridic, financiar si fiscal, iar consultantii Reinvent iti ofera zilnic asistenta telefonica si online pentru aceste domenii de activitate.

Totodata, acestia te ajuta sa pui bazele afacerii tale cu articole referitoare la actualizarile legislative si la toate informatiile necesare pentru a prospera in lumea afacerilor.

Tarifele pe care le percepem pentru a extinde obiectul de activitate al firmei tale sunt:
•    660 de lei, in Bucuresti si Ilfov;
•    930 de lei, pentru celelalte judete din tara.

Preturile includ onorariul nostru, taxele la Registrul Comertului si TVA.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting activeaza de peste 10 ani pe piata de consultanta juridica, fiscala si comerciala, oferind servicii complete de business : infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM,  serviciul de gazduire de sedii sociale si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail  [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.