Antreprenoriatul, un mod de viata? – interviu Peter Barta

0

Peter Barta, unul dintre fondatorii VentureConnect, vorbeste despre reteta succesului, despre ce trebuie sa faci la inceput de drum in afaceri, dar si despre evenimentele care au alcatuit lectia de viata pentru un antreprenor extrem de apreciat in lumea business.

Perseverenta, cunostintele de business, abilitatea de a te face placut, perspicacitatea in afaceri si nu in ultimul rand un acut simt al inovatiei sunt elementele care, alaturi de abilitatea de a face lucrurile se intample, te vor ajuta sa fii un om de afaceri de succes, spune Peter Barta.

UberVu, Brainient, Summify sunt companiile care au demonstrat ca romanii au abilitatile necesare pentru a fi buni antreprenori, a declarat Peter Barta, intr-un interviu acordat Business24.

Obisnuiti sa va descrieti o persoana cu o atitudine „gata de actiune”. Este cumva aceasta reteta succesului in antreprenoriat: abilitatea de a face lucrurile sa se intample?

Cu siguranta. Pentru mine si colegii mei antreprenoriatul este un mod de viata. Din experienta mea de pana acum, atat in calitate de antreprenor, mentor si manager am deprins cateva invataminte care nu dau gres.

Consider ca antreprenorii trebuie sa gaseasca oportunitati chiar si in momente in care situtia pare putin incurajatoare sau chiar sa si le creeze.

Sunt sigur ca sunt si alte persoane care militeaza pentru acest lucru, dar in general, noi avem tendinta de a vedea partea goala a paharului in locul celei pline. Si fix aceasta atitudine negativa si putin incurajatoare ne da inapoi.

Vezi mai mult…

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.