ANTREPRENOR ÎN ECONOMIA SOCIALĂ. Informează-te participând la conferințele organizate în cadrul proiectului “SOCIAL ENTREPRENEURS NETWORK”

0

În calitate de Beneficiar, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), derulează proiectul “Social Entrepreneurs Network” Cod MySMIS 128617, în regiunile Nord-Est și Sud-Est. Proiectul are o valoare totală de 13.834.730,15 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 11.759.520,65 lei.

Proiectul ţinteşte cele două regiuni de dezvoltare (Nord-Est și Sud-Est) și are ca are ca obiectiv general înființarea de întreprinderi sociale în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și în vederea combaterii sărăciei. Activitățile derulate în cadrul proiectului vizează creșterea egalității de șanse și reducerea disparităților între persoanele vulnerabile și cele nevulnerabile pe piața forței de muncă și dezvoltarea spiritului lor antreprenorial. Se va dovedi că oricine are șanse de reușită în societatea românească dacă are acces la resurse, indiferent de mediul din care provine sau de categoria socială.

Complementar cu activitățile de formare antreprenorială, se vor derula și cursuri de formare în domenii relevante pentru înființarea și gestionarea activității întreprinderilor sociale, solicitate de potențialii beneficiari în urma analizei nevoilor – marketing digital și management strategic.

Mai multe detalii privind proiectul și modalităților de implicare în activitățile derulate în cadrul proiectului “Social Entrepreneurs Network” pot fi obținute prin participarea la Evenimentul de informare grup țintă organizat în data de 16 OCTOMBRIE 2020, începând cu ora 11:00, la CENTRAL PLAZA HOTEL – SALA ATRIUM+MILLENIUM din Piața Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamț, județ Neamț. În cadrul evenimentului sunt invitați să participe atât reprezentanți ai presei, cât şi a părților interesate în derularea proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul sau activitățile planificate, vă rugăm să ne contactați la telefon 021.312.68.93, email [email protected], website www.social-network.ro sau la adresa Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, București.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.