Am sufletul unui antreprenor?

0

Intrebarea nu este cine ma va lasa, dar cine ma va opri in a deveni tot ceea ce imi doresc!

Aceste cuvinte vorbesc despre inima fiecarui antreprenor: o persoana care creeaza ceva unde inainte nu era nimic. Este vorba de a prelua controlul si de a face lucrurile sa se intample. E vorba de a fi incredibil!

Lumea afacerilor ofera cateva exemple despre ceea ce inseamna sa fii un antreprenor incredibil. Este vorba despre a crea ceva de care oamenii au nevoie, a reuni o echipa talentata si a face bani; in timp ce tu ramai mereu acelasi.

In aceste timpuri pe care le traim si in care ne dorim sa evoluam, un viitor antreprenor are mai multe posibilitati de a-si incepe proiectul daca luam in considerare cantitatea mare de informatii disponibile, sprijinul guvernamental, entitati care sustin idei noi, fonduri de investitii, comunitati de retele sociale pentru antreprenori, reviste dedicate acestui subiect.

Exista oameni care sunt excelenti in jobul pe care-l exercita depinzand de alte persoane, dar care nu sunt capabili sa conduca o echipa sau sa isi organizeze propria munca. Antreprenoriatul implica, de asemenea, o serie de pericole, departe de stabilitatea de a fi angajat si de a avea un loc de munca permanent. Prin urmare, ar trebui sa ne intrebam daca suntem intr-adevar calificati pentru a fi antreprenori sau daca preferam sa continuam sa lucram sub comanda altora.

Materializeaza-ti ideile! Cand vine vorba de a lua decizii, determinarea este esentiala. Ca si cuvintele, ideile sunt purtate de vant. Daca intr-adevar ai obiective clare, urmatorul pas imediat este executia.

Asociatia „Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor” EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), in parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) si Blocul National Sindical (BNS), implementeaza in perioada 4 ianuarie 2018 – 3 ianuarie 2021 proiectul Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Proiectul Antreprenor 2020 este finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, apelul Romania Start Up Plus si are drept obiectiv incurajarea antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana din regiunea Sud Vest  a Romaniei.

Fii antreprenor! Alatura-te si tu echipei „Antreprenor 2020”

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.