Acte necesare suspendare si reluare activitate firma

0

suspendare reluare activitate firma Reinvent ConsultingUneori, contextul economic al pietei de afaceri, precum si situatia financiara pe care o traverseaza propria societate comerciala pot conduce la supendarea sau reluarea activitatii.

In cazul in care doresti sa suspenzi activitatea firmei tale pentru o perioada limitata de timp, vei fi obligat sa o reiei imediat ce va expira acel termen.

Atentie!!! Nu trebuie sa omiti faptul ca o societate poate fi suspendata maximum 3 ani. Dupa aceasta perioada, vei fi obligat fie sa reiei activitatea, fie sa radiezi firma.

Ce documente iti trebuie pentru a suspenda/ relua activitatea unei societati?

Pentru a realiza acest demers la Registrul Comertului, trebuie sa intocmesti un dosar care sa cuprinda urmatoarele documente:
•    cerere de inregistrare mentiuni;
•    hotararea Adunarii Generale a Asociatilor sau Decizia Asociatului Unic cu privire la suspendarea, respectiv reluarea activitatii;
•    declaratia-tip pe propria raspundere din care sa rezulte ca persoana juridica nu desfasoara la sediul social, la sediile secundare ori in afara acestora/ desfasoara activitatile declarate pe o perioada de maximum 3 ani;

Oferta: GAZDUIRE SEDIU SOCIAL  de la 5 euro/ luna, pentru un contract pe 3 ani!

•    certificatele constatatoare emise in baza declaratiilor-tip pe propria raspundere pentru autorizarea/ suspendarea activitatii;
•    dovezile privind plata taxelor/ tarifelor legale;
•    daca este cazul, imputernicire speciala, avocatiala sau delegatie pentru persoana insarcinata sa indeplineasca formalitatile legale.

Reinvent Consulting, ajutorul tau de incredere!
•    600 de lei, pentru suspendarea/ reluarea activitatii in Bucuresti si Ilfov;
•    830 de lei, pentru inregistrarea aceleiasi mentiuni in celelalte judete ale tarii.

Taxele la Registrul Comertului, onorariul nostru si TVA sunt incluse in pret.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail [email protected]. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Website: www.reinventconsulting.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.