7 Modalitati De a Face o Buna Prima Impresie

0

first-impressionDupa cum spune si traditionala vorba, ai parte de o singura sansa de a face o buna impresie. De obicei se intampla foarte repede, insa impactul este pe termen lung.

Oamenii vor decide daca simpatizeaza o persoana sau nu in doar cateva secunde iar acest lucru poate fi definitoriu mai ales daca este vorba de o persoana importanta.

Acelasi lucru se intampla indiferent daca intalnesti respectiva persoana in mediul online sau in realitate. Daca este vora de intalniri de afaceri, este deosebit de important sa incepi cu dreptul. Din fericire sunt nenumarate moduri prin care poti repara aceasta prima impresie, indiferent ca te afli in mediul difital sau in realitate.

1. In primul rand, zambeste

Este un lucru foarte simplu si natural si reprezinta cel mai comn mod prin care poti influenta in mod pozitiv imaginea pe care o lasi celorlalti. De asemenea, poate fi provocator pentru majoritatea oamenilor. Chiar daca uneori nu poti sa oferi decat un zambet fals, mai bine un zambet fals decat lipsa oricarui zambet. Prin oferirea de zambete si mentinerea contactului vizual in viata de zi cu zi, iti poti face o obisnuinta din aceasta, lucru care iti va aduce beneficii pe viitor.

2. Fii pozitiv

Atitudinea ta face diferenta, in orice situatie ai fi, asadar fozuseaza-te pe aspectele pozitive si priveste partea plina a paharului. Nu doar ca vei face lumea din jurul tau sa se simta bine dar vei si aduce un zambet pe chipul acestora.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.