5 lucruri importante care ar trebui predate in scolile de business

0

pix_scoala-702x336Din ce in ce mai multi studenti ai scolilor de business se intreaba daca antreprenoriatul chiar poate fi predat in adevaratul sens al cuvantului. O persoana se naste antreprenor sau poate fi educata, precum un copil care abia invata sa vorbeasca? La urma urmei, este vorba de perspectiva din care privesti lucrurile insa, unele lucruri se pot invata doar in cadrul scolilor de business.

De asemenea, tineti cont de faptul ca toate acestea nu semnifica automat ca veti deveni multimilionari insa, cu siguranta va vor ajuta sa evitati facerea unor greseli costisitoare.

1. In primul rand, scolile de business te pot invata cum sa iti gestionezi resursele si, implicit, fluxul de bani. Acesta este un aspect critic pe care toti antreprenorii care detin o companie ar trebui sa il aiba in vedere. De asemenea, acesta nu poate fi facut dupa ureche. Fluxul si refluxul de bani sunt lucruri care pot fi invatate in scolile de business sau pe propria piele.

Unii experti considera ca gestionarea fluxului de bani poate reprezenta un motiv suficient de intemeiat pentru a urma o scoala de business. De asemenea, tineti cont de faptul ca problemele legate de fluxul de bani tind sa se inmulteasca daca nu gestionati aceasta situatie corespunzator.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.