5 aplicatii pentru managerii care tin prezentari

0
generic_ssManagerii sunt deseori invitati sa tina discursuri sau sa gazduiasca conferinte, webminarii sau prezentari. Noi venim in ajutorul lor cu 5 aplicatii software care sa ii asiste in organizarea evenimentelor.

1. Dropbox este un serviciu concentrat pe stocarea de date. Acest soft permite accesarea informatiilor pe care le ai pe calculatorul de acasa de pe un alt gadget pe care il porti cu tine, Ipad, laptop, Iphone etc.

2. Urmatorul soft pe care il recomandam este iAnnonate. Asa cum ii spune si numele (n.r. annonate = adnota), aceasta aplicatie iti permite sa faci insemnari pe marginile unui text, dupa cum sugereaza si imaginea aferenta articolului.

3. Pentru cei care sunt familiarizati cu hartile mentale, iThoughts este o aplicatie de la Apple creata special pentru acest concept. Softul iti da voie sa creezi, editezi si apoi sa vizualizezi hartile mentale concepute de tine.

4. Keynote vine tot de la Apple. Un soft special conceput pentru managerii de proiect care au multe prezentari de sustinut si folosesc un Ipad sau un Iphone care nu permite instalarea Microsoft PowerPoint.

5. Dupa prezentare Keynote, inca o aplicatie care se pliaza perfect prezentarii tale este I-Clickr. Un soft micut care iti transforma Iphone-ul sau Ipad-ul intr-o telecomanda. Te ajuta sa nu fii dependent de laptop-ul de pe care tii prezentarea si te poti axa mai mult pe contactul cu publicul tau.  

Care este aplicatia ta favorita?

Sursa: projectmanager.com.au
Sursa foto: iAnnote

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.